NEKRETNINA MJESECA: Ekskluzivna ‘pametna vila’ s pogledom koji oduzma dah

Nekretnina predstavlja savršen spoj najnovijih tehnologija, dizajna i prirodnih materijala s najljepšim pogledom na Kvarneru. Potražite slične nekretnine u ponudi agencije Smart Invest Immobilien.

Opatija – Malo iznad Opatije, s jedinstvenim pogledom na cijeli Kvarner smjestila se atraktivna moderna vila u kombinaciji kamena i stakla iz ponude agencije za nekretnine Smart Invest Immobilien, koja definitivno zaslužuje biti proglašena nekretninom mjeseca!

Parcela na tri kaskade površine 3.000 kvadratnih metara hortikulturno je uređena i zasađena starim maslinama i ukrasnim biljem, kompletno ograđena. Kuća je izgrađena na dvije razine, usječena u brdo, kameni zid se proteže cijelom dužinom kuće i okućnice, a ostale tri strane kuće su kompletno u staklu odnosno staklenim stijenama. Sve je dizajnerski osmišljeno i uređeno najkvalitetnijim prirodnim materijalima. Svakom detalju pridala se pažnja te je kuća savršena za boravak kao i za održavanje.

Na gornjoj razini, duž otvorenog prostora na kojem je kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak proteže se bazen s morskom vodom dužine 14 metara. Tu su još i dvije spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama, toalet, fitness soba i malo spremište za namirnice. Na donjoj razini smješten je ulazni atrij s garderobom, dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama te odvojeni radni dio za pranje i održavanje kuće, centrala i kotlovnica. U centralnom dijelu se nalazi kamin, dok se na natkrivenoj terasi nalaze roštilj i garnitura za uživanje.

Sve je kompletno automatizirano, rolete, tende, a kuća je povezana i s meteorološkom stanicom te se u slučaju lošeg vremena i kiše prozori automatski zatvaraju. Podovi su u kamenu te ciiela kuća ima podno grijanje, odvojene klime, grijanje i na terasama, u svim prostorijama u kući su provedeni zvučnici za potpuni glazbeni doživljaj.

Kuća koristi specijalne preljevne tankove i filtere za vodu. Osvijetljena je te zajedno s okućnicom pruža jedinstveni noćni vizualni doživljaj. Sva oprema, tehnika i aparati su najkvalitetniji, a za košnju travnjaka i održavanje okućnice zadužena su tri robota. Kuća, do koje vodi, granitnim kockama popločen put opremljena je alarmnim sustavom.

Potražite slične nekretnine u ponudi agencije Smart Invest Immobilien.

error: Content is protected !!