Neobično, ali istinito: Zlato je jedina hrvatska ”porezna oaza” @ Opatija, Matulji, Lovran

zlatna_poluga_auro_domus

Porez na kamate na štednju, porez na dividendu i kapitalnu dobit, uskoro i porez na nekretnine… Hrvati plaćaju porez na praktički svaki oblik imovine, no mnogi ne znaju da postoji i jedna “porezna oaza” zahvaljujući kojoj mogu sigurno uvećati svoju imovinu, i to bez poreznih davanja! Investicijsko zlato oslobođeno poreza i PDV-a dostupno je u poslovnicama Auro Domusa u Lovranu, Matuljima, Opatiji, Viškovu…

Opatija, Matulji, Lovran – Investicijsko zlato u Hrvatskoj je dostupno tek unazad nekoliko godine – točnije od ulaska naše zemlje u Europsku uniju, kada su ukinuta i porezna davanja na sve oblike investicijskog zlata, kao što su dukati, zlatne poluge, zlatne pločice ili zlatnici. Štoviše, na ove se predmete prilikom kupnje ne plaća niti “omraženi” PDV, što znači da kupac snosi samo vrijednost zlata koju kupuje, što je i razlog sve veće potražnje za ovim oblikom imovine.

Iz najveće hrvatske tvrtke specijalizirane za proizvodnju i prodaju investicijskog zlata – Auro Domus Bullion Market – istaknuli su da interes građana za kupnju investicijskog zlata raste, pogotovo sa sve jačim oporezivanjem imovine u Hrvatskoj. Jedan od razloga povećanog interesa je i konstantni rast cijena zlata koji je obilježio proteklo razdoblje, a od početka godine do danas vrijednost zlata porasla je više od 20 posto!

Tvrtka Auro Domus Bullion Market djeluje u sklopu Auro Domus Grupe, i u više od 170 poslovnica diljem Hrvatske, osim vlastitih proizvoda, nudi i širok asortiman investicijskog zlata kreiran u suradnji s najpoznatijim svjetskim kovnicama, kao što je renomirana švicarska kuća Argor Heraeus. Cijene proizvoda mogu se pronaći na internetskim stranicama, a mijenjaju se u skladu s promjenama vrijednosti zlata na svjetskim burzama.

U ponudi je uistinu širok asortiman, od prigodnih darova u zlatu koji variraju od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna, do ozbiljnijih investicijskih artikala. Među popularnijim predmetima su zlatni dukati, zlatnici Bečki filharmoničar od 1 unce čija se cijena kreće između osam i devet tisuća kuna, ali i zlatne pločice mase 100 grama koja vrijedi oko 28 tisuća kuna. Osim samih proizvoda, nudimo klijentima i besplatno savjetovanje o mogućnostima ulaganja, koje su dostupne i na besplatnom broju telefona 0800 510 510, kao i pohranu zlata uz osiguranje.

Više informacija o investicijskom zlatu dostupno je na službenim stranicama Auro Domus Grupe, besplatnom broju telefona 0800 510 510 ili na bilo kojem od 170 prodajnih mjesta u Hrvatskoj.

Promo PodUčkun.net