Nestao komad zaštitne ograde @ Ičići

ograda_sm…uočen je nestanak ograde u duljini od 6,3 metara, vrijedne oko 12 tisuća kuna…
…grad Opatija moli za pomoć građana…

Opatija/Ičići – Nestao je dio zaštite ograde na obalnom putu na području Ičića, a ovaj ”magioničarski trik” u maniri Davida Copperfielda nije se osobito svidio gradskoj upravi.
Komunalno redarstvo Grada Opatije stoga je podnijelo prijavu policiji protiv nepoznatog počinitelja, a isto će učiniti i predstavnici tvrtke Parkovi, zbog krađe dijela zaštitne ograde na obalnom putu na području Ičića.
– Na dijelu obalnog puta na kojem se nalazi most, ispod autokampa Triestina, na potezu od Ičića prema Iki uočen je nestanak dijela zaštitne ograde u duljini od 6,3 metara. Riječ je o nedavno postavljenoj novoj mesinganoj ogradi, čija se vrijednost procijenjuje na oko 12.500 kuna. Grad Opatija moli građane za suradnju, te ukoliko imaju ikakva saznanja o krađi mesingane ograde sa obalnog puta u Ičićima, da informaciju proslijede policiji ili direktno u gradsku upravu, budući da se radi o materijalnoj imovini koja se financira iz proračunskih sredstava koje osiguravaju sami građani, ali i zbog dovođenja u pitanje sigurnosti, jer je riječ o otuđenju zaštitne ograde na obalnom putu, poručili su iz gradske uprave.
Dodali su i kako će nadležne gradske službe postaviti novu ogradu na mjestu ukradene što je prije moguće tijekom ovog tjedna.
Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!