Nestao Rino Brala iz Kraljevice

Nestali.hr - Rino Brala

Nestali.hr – Rino Brala

U trenutku nestanka, na sebi je imao tamnoplave traperice, gornji dio sive adidas trenirke, tamnoplavu jaknu s crvenim crtama na rukavima, stare bijele tenisice i nosio je naočale.

Kraljevica – Rino Brala, 21-godišnji mladić iz Kraljevice, nestao je u noći s petka na subotu i od tada mu se gubi svaki trag.

– Rino Brala, zvan Ćoro ili Brala, zadnji put je viđen u petak u 1 ujutro, kad je otišao iz Caffe Bara Captain Hook u Kraljevici i pješke krenuo kući na Oštro. Tu mu se gubi svaki trag i glas, što je vrlo nekarakteristično za njega. Sve što nam je policija rekla jest da je zadnja lokacija njegovog mobitela Kraljevica u subotu u 11 ujutro. U trenutku nestanka, na sebi je imao tamnoplave traperice, gornji dio sive adidas trenirke, tamnoplavu jaknu s crvenim crtama na rukavima, stare bijele tenisice i nosio je naočale. Policija je rekla da je zadnja lokacija njegovog mobitela Kraljevica u subotu u 11 sati ujutro, napomenula je obitelj.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju, nazovete na broj 192 ili na 051/282-090. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!