Nije radio sve što svira – Koncertni spektakli povodom 70. rođendana Radio Rijeke

Koktelsi

Koktelsi

Tako će 10. rujna na velikoj pozornici kraj same zgrade Radio Rijeke nastupiti: Koktelsi, Tamara Brusić, Duško Jeličić Dule, Šajeta, Antonio Krištofić, Mauro Staraj & La Banda, The Blondes, E.N.I., Gustafi te Neno Belan & Fiumensi, dok će narednog dana, u petak 11. rujna, Korzom zagrmjeti: Moskva, Mandrili, En Face, NORD, Blagdan Band, Grad i Let 3.

Let3

Let3

Rijeka – Radio Rijeka tijekom cijele 2015. godine obilježava doista vrijedan jubilej – 70 godina svog postojanja, a imalo upućeniji u svijet medija dobro znaju što ime ove radijske postaje znači ne samo za ovo podneblje. Već od prvog dana svog djelovanja Radio Rijeka je nerijetko bila i jedini prozor u svijet našim ljudima na svim stranama svijeta, spajala je ljude i krajeve putem svog etera i tako postala jedna od najpoznatijih institucija u Hrvatskoj. A i šire.

Dan danas, nakon 70 godina, ovaj je radio i dalje svjež, ambiciozan i oko sebe okuplja sve vrijedno iz svih pora života na Kvarneru, uvijek zadržavši svoj prepoznatljiv identitet, a pokazatelji slušanosti uvijek pokazuju da Radio Rijeka neprikosnoveno drži prvo mjesto na svom području i najpopularniji je medij na ovim prostorima.

.

Antonio Krištofić

Antonio Krištofić

– Sve navedeno Radio Rijeka želi potvrditi i brojnim događanjima koja nas očekuju u narednom periodu, a sve s ciljem da Radio Rijeka i dalje bude ono što jest – spona između svojih slušatelja, glazbenika, poslovnog svijeta i svijeta zabave, prijatelj svakom onom tko je na bilo koji način dio priče koja traje sedamdeset lijepih godina. Sve započinje dvodnevnim spektaklom na riječkom Korzu, kada će Radio Rijeka uz pomoć riječke podružnice HGU-a, Grada Rijeke i Grada Opatije svoje slušatelje i sugrađane počastiti s dva odlična koncerta.

The Blondes

The Blondes

Tako će 10. rujna na velikoj pozornici kraj same zgrade Radio Rijeke nastupiti: Koktelsi, Tamara Brusić, Duško Jeličić Dule, Šajeta, Antonio Krištofić, Mauro Staraj & La Banda, The Blondes, E.N.I., Gustafi te Neno Belan & Fiumensi, dok će narednog dana, u petak 11. rujna, Korzom zagrmjeti: Moskva, Mandrili, En Face, NORD, Blagdan Band, Grad i Let 3. Oba koncerta započinju u 20 sati, ulaz je besplatan, a najavljujujemo i poneko iznenađenje za publiku i to ne samo iz glazbenih voda. Do kraja godine planiramo u suradnji s prijateljima iz HGU-a i koncert u HNK Ivana pl. Zajca, a rođendanska proslava će završiti izdavanjem posebnog dvostrukog CD-a s pjesmama iz arhiva Radio Rijeke koji će, nadamo se, potvrditi status kojeg pomno gradimo već sedamdeset godina. Vidimo se na Korzu! I slušamo se na valovima Radio Rijeke, poručili su organizatori.

Nord

Nord

Nikola Cvjetović / Podučkun.net

error: Content is protected !!