Nikita Show – Kraljica Noći @ Opatija

nikitaOpatija – Originalni glazbeno-scenski spektakl koji označava veliki povratak riječke pjevačke zvijezde Nikoline Ivošević-Nikite, održat će se 14. ožujka 2010. s početkom u 20 sati, u Kongresnoj dvorani hotela Adriatic. U Kraljici noći, Nikita predstavlja sebe u punom svjetlu svog raznovrsnog i raskošnog talenta – Nikita kao pjevačica, plesačica i glumica, u vrtlogu najpoznatijih naslova svjetske glazbene literature najrazličitijih žanrova.
Jedinstveni Nikitin glas u nevjerojatnom rasponu od čak 4 i pol oktave oduševljava publiku u raznim glazbenim žanrovima od živopisnog i rasplesanog kabareta, preko svjetskih mjuzikala i pop- rock opera do arija iz klasičnih opera: Mein Herr, All That Jazz, Cabaret, Traviata, Beauty and The Beast, Castrato.
Nikita Show čine:
Nikolina Ivošević – Nikita, glavna zvijezda
Ervin Baučić, zvijezda ZGK Komedija
Dragan Peka, u ulozi voditelja
Alen Brentini, gitarska Live pratnja
Dj Engelsstaub Dx
plesna grupa ”The Hot Dancin’ Mix” i band ”Section One”…
nikita1
Nikolina Ivošević – Nikita
Rođena je u Rijeci, gdje je završila ekonomsku školu. Profesionalno pjeva od 1989. godine, kada je nastupila na Zagrebfestu, u emisiji “Demo X” tadašnjega radio Zagreba te osvojila drugo mjesto po odluci žirija i publike. S “Komedijom” je od 1995 godine do sada surađivala u legendarnoj “Crnoj kraljici”, Marija Magdalena u “Jesus Christ Superstar” u “Malom dučanu strave”, te mjuziklu “Kosa”, “Skidajte se do Kraja”, “Ruža na Asfaltu” . Igrala je i u mjuziklu Ivice Krajača “Mith Of Labirinth”. Objavila je šest samostalnih CD-a, te nastupila na 20 festivala. Od 2003. godine ima status slobodnog umjetnika.
Tatjana Udović

error: Content is protected !!