FOTO: Nina Jelenković odabrana je za novu Miss Primorsko-goranske županije @ Opatija

izbor_miss_pgz_nina_jelenkovic_01

Martina Rimac ponijela je lentu druge pratilje, ali i naslov Miss dobrog srca, odnosno djevojke među finalisticama koja je pokazala najviše interesa za humanitarni rad, dok je Karolina Katava osvojila najveći broj titula – uz onu prve pratilje, proglašena je i za Miss šarma te Miss društvenosti zbog svoje vješte komunikacije na društvenim mrežama. Nekoliko fotografija s izbora pogledajte na ovom linku

izbor_miss_pgz_nina_jelenkovic_1_01

Opatija – Nina Jelenković odabrana je za Miss Primorsko-goranske županije i bit će u prilici natjecati se za titulu Miss Hrvatske. Na izboru ljepote koji je održan u nedjelju navečer u opatijskom hotelu Royal Jelenković je među deset djevojaka osvojila najprestižniju lentu, no nije bila jedina nagrađena.

Martina Rimac ponijela je lentu druge pratilje, ali i naslov Miss dobrog srca, odnosno djevojke među finalisticama koja je pokazala najviše interesa za humanitarni rad, dok je Karolina Katava osvojila najveći broj titula – uz onu prve pratilje, proglašena je i za Miss šarma te Miss društvenosti zbog svoje vješte komunikacije na društvenim mrežama.

Uz missicu i dvije pratilje, u finalu izbora sudjelovale su i Bianka Levicki, Antonia Gržinčić, Barbara Tomac, Ana Svetić, Kristina Monjac, Klara Tomažin i Margareta Žunić. Večer mode i glamura ”začinila” je i Lana Gržetić, bivša Miss Hrvatske, koja je nastupila s plesnom točkom, a plesnim se nastupom predstavila i skupina Klara Jet Set.

Nekoliko fotografija s izbora pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Borna Ćuk

error: Content is protected !!