Nizozemac prijeti Staniću: Jedva čekam pokazati Hrvatima koliko vrijedim!

stanic_van_rees

Stanić nije bezazlen protivnik, borilački fanovi u regiji znaju da je opatijski borac vrlo čvrst, a Van Reesu je također jasno da ga ne smije podcijeniti.

Opatija – Glavna kickboxing borba na FFC Futuresu 1 koji se u subotu 01. ožujka održava u opatijskoj sportskoj dvorani donosi nam iznimno atraktivan okršaj bivšeg WBC Muay Thai prvaka svijeta Ivana Stanića i opasnog Patricka Van Reesa.

Nizozemac je u Opatiju stigao u četvrtak u poslijepodnevnim satima te je u više navrata istaknuo kako jedva čeka subotu i ulazak u ring pred hrvatskom publikom.

“Bavim se borilačkim sportovima posljednjih osam godina i u svojoj profesionalnoj karijeri ostvario sam 25 pobjeda uz osam poraza i tri neriješena meča. Pobijedio sam čak i u jednom turniru osmorice”, istaknuo je Patrick.

“Posljednja otprilike tri tjedna potpuno sam se fokusirao baš na pripreme za borbu protiv Stanića, ali cijelo vrijeme sam u treningu, tako da sam izuzetno spreman. Nikad se ne zna kad može uletjeti neka borba, tako da ja spadam među one koji uvijek treniraju i spremni su prihvatiti meč bilo kada. Maksimalno sam spreman za FFC Futures 1”, dodao je Nizozemac.

Stanić nije bezazlen protivnik, borilački fanovi u regiji znaju da je opatijski borac vrlo čvrst, a Van Reesu je također jasno da ga ne smije podcijeniti.

“Pogledao sam nekoliko Stanićevih mečeva i odmah sam primijetio da je on također Muay Thai borac poput mene. To mi odgovara, naviknuo sam na takve suparnike i uvjeren sam da će publika uživati u našem okršaju. Respektiram svog protivnika, ali jedva čekam pokazati hrvatskoj publici koliko vrijedim”, rekao je Van Rees.

U petak u 13:30 sati u sportskoj dvorani Opatija na rasporedu je službeno vaganje glavnih zvijezdi FFC Futuresa 1, a u kasnijim poslijepodnevnim satima na vagu će stati i svi ostali borci, njih čak oko 60, koji će pobjedama u kvalifikacijskim mečevima tijekom subote pokušati izboriti svoje mjesto u glavnom večernjem programu koji započinje u 20 sati.

Očekuje se da će opatijska dvorana biti potpuno ispunjena, ulaznica za parter (Golden Circle i VIP stolovi) više nema, a na prodajnim mjestima (Monokini Opatija, Beto Matulji, Kavana Lovran i Dallas Music Shop Rijeka) još uvijek se mogu naći ulaznice za tribinu (50 kn) i tribinu dolje (70 kn).

Zoran Zdelar / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net