NK Mune: Borac odnio pobjedu

Nakon pet kola i dva mršava boda, ekipa Muna mora poraditi na svojoj igri i fizičkoj spremi. U dosadašnjem tijeku prvenstva i protiv jakih ekipa pokazali su da mogu, ali im fali malo drskosti, agresivnosti i vjere u svoje sposobnosti da rezultat preokrenu u svoju korist.

Mune – Ni druga utakmica ove sezone koju je ekipa Muna odigrala na svom terenu nije donijela radost u domaćoj svlačioni. Iako oslabljeni i svjesni da igraju protiv ekipe koja slovi za pretendenta na prvo mjesto lige, Munjci su krenuli borbeno od prve minute. Nažalost, već prvu svoju priliku gosti su iskoristili. Nakon ubačaja sa strane, Lipošćak je glavom loptu skrenuo u mrežu.

Terenska inicijativa je stalno bila na strani Bakrana, ali bez nekih izglednih prilika. Buru negodovanja izazvao je sudac Pajić kad je prekinuo akciju u kojoj je Pecman sa dvadeset metara, sam kao duh, krenuo prema gostujućem golu i vrataru, i to zato da bi odsudio kraj poluvremena. Zbog opravdanih prosvjeda domaćina posegnuo je za kartonima kako bi smirio situaciju.

I drugo poluvrijeme proteklo je u dominaciji gostiju, a to su okrunili još jednim pogotkom. Strijelac je bio Klić u 53 minuti. Domaćini su više vodili verbalni rat s glavnim sucem nego što su prijetili gostujućem vrataru, tako da su do kraja skupili ukupno četiri žuta kartona od čega tri zbog prigovora sucima.

Nakon pet kola i dva mršava boda, potvrđuje se konstantacija napisana nakon gostovanja u trećem kolu kod Drage, a to je da ekipa Muna mora poraditi na svojoj igri i fizičkoj spremi. U dosadašnjem tijeku prvenstva i protiv jakih ekipa pokazali su da mogu, ali im fali malo drskosti, agresivnosti i vjere u svoje sposobnosti da rezultat preokrenu u svoju korist. U slijedećem kolu ekipa NK Muna odlazi na gostovanje kod Zameta.

1 ŽNL, 5.kolo, seniori
NK Mune – NK Borac 0:2 (0:1)

Igralište: ”Crikvena Draga“
Sudac: Luka Pajić (Rijeka), pomoćnici: Žauhar (Rijeka), Martinović (Kastav)
Strijelci: 0:1 Lipošćak (16′), 0:2 Klić (53′)
Žuti kartoni: Sušanj, Vidmar, Perčić, Pecman (Mune), Gruevski (Borac)

NK Mune: Baržić (od 46′ Ružić), Beni, Dramac, Perčić, Cetina (od 53′ Trdić), Ujčić (od 65′ Stanić), Dubrović (od 46′ Ivančević), Sušanj (od 46′ Žigman), Vidmar, Šokčić, Pecman
Trener: Sandi Šneler

NK Borac: Herman, Babić (od 53′ Zaharija), Fetoshi, Komar, T. Vrsaljko (od 78′ Mohorić), Velkovski, Sedlić (od 67′ J.Vrsaljko), Gruevski, Klić, Lipošćak (od 46′ Devčić), Panić (od 46′ Grbac)
Trener: Dušan Gruevski

Iva Grbac / Liburnija.net

error: Content is protected !!