NK Mune: Dražani nadmoćniji @ Mošćenička Draga

Arhiva Liburnija.net: Seniori NK ‘Mune’

Nakon tri kola može se zaključiti da ekipi Muna nedostaje iskustva u igri s ekipama iz više kvalitetnog razreda te je očito da će u narednom periodu morati povećati razinu svoje fizičke spreme i agresivnosti u igri.

Mošćenička Draga – Na dobro pripremljenom travnjaku igrališta ”Slatina“, po sunčanom se vremenu odigrao susret Drage i Muna. Utakmica u kojoj se nisu iskazali ni gosti, ni domaćini, ipak je završila u korist domaćina.

U prvom poluvremenu gledali smo podjednaku igru s obje strane. I jedni, i drugi tresli su stative, ali na odmor se ipak otišlo bez pogodaka. Prvu stopostotnu šansu u utakmici imao je lanjski najbolji strijelac 2. ŽNL Pecman čiji je udarac zaustavila stativa. Nakon niza poluprilika gostiju, i domaćini su pred kraj poluvremena u dva navrata pogodili vratnicu.

Drugo poluvrijeme bolje otvaraju domaćini koji nakon samo 3. minute pospremaju loptu u mrežu gostiju. Igra Muna u tom se trenutku potpuno raspala, a Dražani su predvođeni Linićem preuzeli inicijativu. Nakon što nije dosudio najstrožu kaznu nakon prekršaja u šesnaestercu domaćina na Pecmanu, nesigurni sudac Linić osigurava mogućnost Dragi da poveća vodstvo iz dosuđenog jedanaesterca nakon krajnje dvojbenog prekršaja Doričića na Adleru u 70. minuti. Kapetan Šerifi sa sigurnošću posprema loptu u mrežu Baržića – 2:0.

Nakon tri kola može se zaključiti da ekipi Muna nedostaje iskustva u igri s ekipama iz više kvalitetnog razreda te je očito da će u narednom periodu morati povećati razinu svoje fizičke spreme i agresivnosti u igri.

Sljedeće nedjelje, 23. rujna Munjce očekuje još jedno gostovanje, ovog puta u Lovranu gdje će snage odmjeriti sa istoimenim klubom.

NK Draga – NK Mune 2:0 (0:0)
Igralište: Slatina
Sudac: Marko Linić (Dražice)
Pomoćni: Stojaković (Lovran), Mehinović (Rijeka)
Strijelci: 1:0 Adler (48′), 2:0 Šerifi (11m – 70′)
Žuti kartoni: Frolja, Šerifi (Draga), Vukelić, Pecman (Mune)

NK Draga: Turak, Jakopović, Orlović, Frolja (od 75′ Uzelac), Ćirović, Ferenčak, Frolja, Rubinić, Topić (od 80′ Kereš), Šerifi, Adler (od 85′ Sinožić)
Trener: Zdravko Šimić

NK Mune: Baržić, Beni, Dramac, Perčić (od 79′ Kulušić), Doričić, Cetina (od 58′ Trdić), Stanić (od 46′ Šokčić), Kovčalija (od 73′ Žigman), Vukelić (od 86′ Ivančević), Pecman, Vidmar
Trener: Sandi Šneler

Iva Grbac / Liburnija.net

error: Content is protected !!