NK Mune: Pobjeda protiv Drage

U sljedećem kolu momčad Muna odmjerit će snage sa Lovranom. Utakmica će se odigrati u subotu, 30.ožujka s početkom u 15.30 sati.

Mune – Zima i snijeg obilježili su utakmicu 16.kola 1 ŽNL koja se odigrala prošle nedjelje na na igralištu Crikvena Draga.

Prvo poluvrijeme bolje su otvorili gosti iz Mošćeničke Drage. Gosti su neumorno prijetili, a samo zahvaljujući dobro raspoloženom Ružiću na golu domaćina nijedna lopta nije završila u mreži. Svakako valja istaknuti najizgledniju priliku ”Drage“, bilo je to u 25-oj minuti kada Ružić sa same crte gola odbija loptu ravno u noge Adlera no on promašuje prazan gol.

Unatoč terenskoj inicijativi gostiju na odmor se otišlo bez pogodaka. U drugih 45 minuta ni jedna, ni druga momčad nisu pružile igru za pamćenje. U 58′ jedini pogodak na utakmici postigao je Pecman. Akciju je poveo Ivančević, nastavio Lohinski, a točku na i stavio je Pecman pospremivši loptu u mrežu Ramovića.

Iako je momčad ”Drage“ po prikazanoj igri bila bliža pobjedi, sreća je ovog puta bila na strani domaćina te su tri boda ostala na Munama. U sljedećem kolu momčad Muna odmjerit će snage sa Lovranom. Utakmica će se odigrati u subotu, 30. ožujka s početkom u 15.30 sati.

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – 16. KOLO
NK ”Mune“ – NK ”Draga“ 1:0 (0:0)
Igralište: ”Crikvena Draga“, Mune
Gledatelja: 50
Sudac: I. Jakovac (Mrkopalj)
Strijelci: 1:0 Pecman (58′)
Žuti kartoni: Grbac, Kovčalija, Pelizzar (Mune), Kovačevuć (Draga)

NK ”Mune“: Ružić, Beni, Kovčalija, Cetina (od 90′ Dramac), Grbac (od 21′ Ivančević), Lohinski, Šneler, Pecman (od 82′ Dubrović), Pelizzar, Radan (od 46′ Doričić), Vidmar
Trener: Sandi Šneler

NK ”Draga“: Ramović, Kovačević, Krnjetić, Turak (od 80′ Hlanuda), Jakopović (od 62′ S.Šerifi), Ferenčak, Frolja, Rubinić, Kereš (od 74′ Janjetić), Dž.Šerifi, Adler
Trener: Zdravko Šimić

Iva Grbac / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net