NK Mune: Proljetni dio prvenstva otvoren pobjedom

Arhiva

Arhiva

Nažalost, bila je to utakmica koja će se brzo zaboraviti i pamtit će se samo osvojena tri boda domaćina.

Mune – Pred pedesetak gledatelja, po sunčanom i samim tim ugodnom vremenu, u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva 1. Županijske lige odmjerile su snage NK Mune i NK Zamet.

Nažalost, bila je to utakmica koja će se brzo zaboraviti i pamtit će se samo osvojena tri boda domaćina. Igra je i s jedne i druge strane bila rastrgana, bez smišljenih akcija i poteza u kojima bi publika uživala. Igra domaćina bila je upravo toliko bolja, ako se viđeno na terenu može nazvati igrom, koliko pokazuje i rezultat. Ne može se reći da nije postojalo volje i htijenja kod domaćina, ali dvije polušanse i stativa iz slobodnog udarca koji je izveo Grbac bilo je sve u prvom poluvremenu.

Ulaskom Fićora početkom drugog poluvremena, domaćin je dodatno izvršio pritisak na obranu gostiju. U nekoliko navrata oslobađao se svojih čuvara i pokušavao ugroziti vratara Pejnovića. Igra je ulaskom Šokčića i Kalinića postala još opasnija te se na trenutke dalo naslutiti da ekipa ima potencijala i da bi se u nastavku prvenstva na Munama mogao igrati dopadljiv nogomet. Tim više što je danas boje kluba branila izrazito mlada ekipa, bez nekoliko standardnih igrača koji su ozlijeđeni, kažnjeni ili spriječeni zbog privatnih obveza. I konačno su ta nastojanja ”ljubičastih“ donijela rezultat u 90. minuti kada je nakon prodora i udarca Grbca s lijeve strane vratar gostiju samo nakratko odbio loptu koju je Fićor glavom pospremio u mrežu.

Slijedeće kolo NK Mune gostuje na Krku kod ekipe OŠK Omišalj.

NK MUNE – NK ZAMET 1:0
Igralište: Crikvena draga
Sudac: Marino Šabanović
Strijelci: 1:0 Fićor (90′)
Žuti kartoni: Cetina, Grbac, Šokčić, (Mune), Buza-Vidas, Brnić, Špiranec (Zamet)

MUNE: Muminović, Dobranić, Beni, Cetina, Grbac, Stanić, Šneler, Vukelić (od 46′ Fičor), Kamenar (od 58′ Kalinić), Paravić (od 76′ Šokčić), Ćus

ZAMET: Pejnović, Latinčić, Belušić, Bitanga, Piljić, Barkić, Mahmut (od 81′ Krunić), Brnić, Špiranec (od 76′ Ivošević), Ilić, Buza-Vidas

I. Grbac / PodUČkun.net

error: Content is protected !!