NK Mune: Rječina prekinula niz od 5 poraza, Mune poražene nakon 3 kola @ Dražice

Arhiva

Arhiva

Sraz prvo i četvrtoplasirane ekipe nakon 12 kola sezone 2014/15 obećava dobar nogomet, tim više što NK Mune dosad nisu doživjele poraz na svom terenu. Stoga je i to dodatni motiv i poziv svim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu da iduće nedjelje, 30.studenog pohode igralište Crikvena draga i uživaju u igri.

Dražice – Nakon početnog ispitivanja snaga, gostujući igrači su preuzeli inicijativu i pokazali da nisu uzaludno u gornjem dijelu tablice.

Nakon nekoliko poluprilika, igrači NK Muna u 24. minuti su poveli. Dukić se oslobodio pratnje i s desne strane, negdje s vrha šesnaesterca uputio loptu u nebranjeni lijevi kut domaćeg vratara. No vodstvo nije dugo trajalo. Trenutak nepažnje i neodlučnosti u zadnjem redu gostiju i Pinušić je poravnao rezultat. Nakon toga gosti su i dalje bili bolja momčad, ali ovo nije bio dan najboljeg strijelca lige Šnelera. Umjesto da realizira dvije stopostotne šanse, stiže kazna u vidu zgoditka domaćeg napadača Bure. Duga lopta prelijeće loše postavljenog Benija, Bura je prihvaća i rutinski posprema u mrežu nemoćnog Čituljskog.

Drugo poluvrijeme obilježila je igra nešto slabija od one viđene u prvom dijelu. Gosti su i dalje pokušavali napadati i postići izjednačujući pogodak, ali bez nekog efekta. I onda u 82 minuti lopta ponovno u mreži Čituljskog. Ubačaj s desne strane, pogreška, odnosno loša procjena i kašnjenje Benija s ulaskom na loptu, imali su za posljedicu situaciju u kojoj Valić nije mogao promašiti.

Na kraju može se reći da su Mune igrale, a da je Rječina zasluženo pobijedila. Tako je Rječina prekinula niz od 5 poraza, a Mune su poražene nakon 3 kola.

U posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva na Munama gostuje Orijent. Sraz prvo i četvrtoplasirane ekipe nakon 12 kola sezone 2014/15 obećava dobar nogomet, tim više što NK Mune dosad nisu doživjele poraz na svom terenu. Stoga je i to dodatni motiv i poziv svim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu da iduće nedjelje, 30.studenog pohode igralište Crikvena draga i uživaju u igri.

1.ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 12 KOLO
RJEČINA – MUNE 3:1

Igralište Rječine
Gledatelja: 100
Sudac: Nenad Pjevac (Delnice). Pomoćnici: Čuljat (Krasica) i Bahun (Rijeka).
Strijelci: 0:1 Dukić (24′), 1:1 Pinušić (27′), 2:1 Bura (41′), 3:1 Valić (82′).
Žuti kartoni: Barčić (Rječina), Šneler, Grbac (Mune).

RJEČINA: Forgić, Maršanić, Švrljuga, Barčić, Kovačić (od 72′ Kajić), Kocijan, Velkovski, Mikulić (od 87′ Pavletić), Pinušić, Štanfel (od 63′ Valić), Bura (od 78′ Sharbini).

MUNE: Čituljski, Beni, Pasarić, Bramac, Stanić, Šneler, Grbac, Dukić (od 87′ Ivančević), Trivanović (od 56′ Jugović), Šokčić (od 60′ Kalinić) , Mlinarić (od 79′ Dubrović).

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!