NK Opatija: Juniori ove subote ‘jurišaju’ na prolaz u osminu finala Kupa

Liburnija.net: Juniori s trenerom Daliborom Zobićem

Ove subote odigrati će se utakmica 1/16 finala Hrvatskog juniorskog nogometnog kupa. Iako je ova razina natjecanja za Opatijce veliki pothvat oni smatraju da uz dobru igru i motivaciju, koja im neće nedostajati, mogu poraziti goste iz Zaprešića i učiniti još jedan veliki rezultat. Zato ove subote svi na opatijski campo!!!

Opatija – Nakon prošlogodišnjeg otkazivanja utakmice zbog vremenskih neprilika, pozivamo sve nogometne obožavatelje, ali i one koji to nisu već vole svoj grad, da u subotu, 9. veljače u 12 sati, dođu na nogometni stadion Opatija gdje će se odigrati utakmica 1/16 finala Hrvatskog juniorskog nogometnog kupa između ekipa NK Opatija i NK Inter Zaprešić. Utakmica počinje u 12:00 sati, a ulaz je slobodan.

Treba istaknuti da je već sada ovo veliki rezultat za juniore NK Opatije te da su već sada ovim susretom ušli u povijest kao prva juniorska ekipa ovoga stoljetnog nam kluba koja igra 1/16 finala juniorskog kupa. Međutim, iako je ova razina natjecanja za Opatijce veliki pothvat oni smatraju da uz dobru igru i motivaciju, koja im neće nedostajati, mogu poraziti goste iz Zaprešića i učiniti još jedan veliki rezultat.

– Osim igre i motivacije, trebat će im i velika podrška s tribina pa vas još jednom pozivamo da u subotnje jutro nađete vremena i svratite na gradski nogometni stadion Opatija i budete dio ove nogometne priče. U svoje ime i u ime mojih suigrača zahvaljujem vam unaprijed, istaknuo je Marko Francetić.

Mladen Sinožić / Liburnija.net

error: Content is protected !!