NK Opatija: Juniori pobjedom završili sezonu

Juniori su sezonu završili sa 60 bodova iza Pomorca i Rijeke II, a možda i iza Orijenta koji ima utakmicu manje te danas gostuje u Senju. U slučaju da Orijent ne ostvari pobjedu u srijedu protiv Nehaja, ekipa Opatije završit će sezonu na dobrom 3. mjestu što bi bio veliki uspjeh za ovakvu mladu ekipu.

Opatija – Posljednje kolo sezone 2011/2012. odigrano je prošlog vikenda. Na gradskom stadionu Opatija odigrana je utakmica između ekipa NK Opatija i NK Klana. Još jedna nazovimo je “trening-utakmica” koja je završila novom i posljednjom pobjedom opatijske momčadi u ovoj sezoni od 6 : 0.

Gosti su u Opatiju stigli sa devetoricom igrača pa je izostalo žara i borbenosti u utakmici, ali unatoč tome bilo je lijepih akcija i pogodaka. Pogotke u prvom dijelu postigli su Šaina, Gačanin, Jakopović i Francetić, a u drugom dijelu preostala dva pogotka zabili su Srok i Šaina po drugi put.

80' Šaina za 5:0

Treba istaknuti da je prvo poluvrijeme bilo puno bolje od drugoga i da je igra domaćih u drugom poluvremenu bila jako loša, ali ne treba im zamjeriti s obzirom da je ovo bila posljednja utakmica te da je gost došao tek sa devetoricom pa je nedostajalo i motivacije.

Osim toga treba istaknuti i da su se u ovoj utakmici od juniorske karijere oprostila trojica igrača domaćih, koja su puno pomogla ove godine ovoj mladoj ekipi, iako su u zadnje vrijeme bili u tome spriječeni i treba im na tome zahvaliti – a to su Gačanin, Smolčić i Jakopović – trojac kojemu želimo puno sreće u daljnjoj karijeri, da ostvare dobre rezultate u klubovima u kojima nastave karijere i da ostave zapažen trag svojom igrom.

Juniori su sezonu završili sa 60 bodova iza Pomorca i Rijeke II, a možda i iza Orijenta koji ima utakmicu manje te danas gostuje u Senju. U slučaju da Orijent ne ostvari pobjedu u srijedu protiv Nehaja, ekipa Opatije završit će sezonu na dobrom 3. mjestu što bi bio veliki uspjeh za ovakvu mladu ekipu. Nakon svega treba reći da je ova ekipa juniora Opatije ove sezone pružila lijepu igru, dobre i zapažene rezultate te im svakako treba čestitati na svemu što su pokazali tijekom ove sezone.

2. HNL ZAPAD – PODSKUPINA A
Kategorija: JUNIORI
Igralište: NK Opatija
Sudac: Đulijano Kulaš ( M.Draga ), Marin Rožman ( Rijeka )
Delegat: Milan Rukavina ( Rijeka )

NK OPATIJA – NK KLANA 6 : 0 ( 4 : 0 )
NK OPATIJA:
Uni, Kovačević, Vuković, Hasičić, Jakopović (52′ Margetić), Srok, Marinčić, Šaina, Francetić, Gačanin, Smolčić (52′ Ribarić)
Trener: Dragan Tadić

Strijelci: 1:0 Vjeran Šaina u 18′; 2:0 Andrej Gačanin u 21′; 3:0 Luka Jakopović u 23′ iz 11 m; 4:0 Marko Francetić u 25′; 5:0 Vjeran Šaina u 80′; 6:0 Mateo Srok u 87′

23' Jakopović s 11 metara za 3:0

Marko Francetić / Liburnija.net

error: Content is protected !!