NK Opatija: Kadeti i juniori u srazu s Orijentom @ Opatija

Kadeti u akciji... @ Opatija

Kadeti u akciji… @ Opatija

Izvještaje s utakmica kadeta i juniora pročitajte u nastavku teksta.

Opatija – Kadeti i juniori, opatijskog nogometnog kluba odigrali su susret 2. kola protiv susjeda s Krimeje – Nogometnog kluba Orijent. Sve ostale kategorije (mlađi i stariji morčići, mlađi i stariji pioniri, kao i seniori) bili su slobodni ovo kolo.

2. HNL ZAPAD – PODSKUPINA A
Kategorija: KADETI
Kolo: 2
Igralište : NK Opatije
Suci: Zoran Janković ( Rijeka ), Gabrijel Flegar ( Rijeka ), Antun Lukić ( Kastav )
Delegat: Valentin Didović ( Rijeka )
Liječnik : dr Nedžad Bašagić
Povjerenik za sigurnost : Bojan Planinić

NK OPATIJA – NK ORIJENT 0 : 1 ( 0 : 1 )
NK OPATIJA:
Opalić, Žic , Selimović ( 67′ A.Šaina ), Vrdoljak, Poljak, Brubnjak (50′ Bećar), Antolović (50′ Klarić ), Mohorovičić, Rupnik ( 64′ Kružić ), Tercolo, Bobinac ( 54′ Nikčević )
Trener: Đani Sinožić

Strijelci: 0:1 Hašimi Ibrahim u 17′

U utakmici u kojoj nismo vidjeli puno prilika za postizanje zgoditaka, gosti s Krimeje bili za nijansu bolju protivnik, imali su više loptu u nogama i na kraju minimalno, ali zasluženo odnijeli pobjedu i tri boda. Jedini zgoditak pao je na početku utakmice kad je jedan ubačaj/udarac Ibrahima pred gol domaćina, iznenadio i vratara Opalića koji je bio pokriven i završila u mreži. Osim zgoditka, spomenimo da je u 25 ‘ nakon naočigled laganog i bezazlenog pada na travi ostao ležati igrač Orijenta Marko Čorović, kojem je dr. Bašagić pružio liječničku pomoć, da bi nakon 3-4 minute igrač Orijenta uz pomoć suigrača bio iznesen izvan travnjaka, do poluvremena se nije uspio pridignuti, a na poluvremenu bio odveden u DB Kantrida. Igrač se žalio na bolove u kuku i trbušnoj šupljini.

nk_opatija_kadeti_akcija_2013 (1)

2.HNL ZAPAD – PODSKUPINA A
Kategorija: JUNIORI
Kolo: 2
Igralište : NK Opatije
Suci: Gabrijel Flegar ( Rijeka ), Zoran Janković ( Rijeka ), Antun Lukić ( Kastav )
Delegat: Valentin Didović ( Rijeka )
Liječnik : dr Nedžad Bašagić
Povjerenik za sigurnost : Bojan Planinić

NK OPATIJA – NK ORIJENT 5 : 0 ( 3 : 0 )
NK OPATIJA:
T.Sinožić, J.Kovčalija (60′ Pavešić ), Martinčić , Mahulja , M.Srok, Đ.Kurti ( 60′ Mrzlić ), Bojić, Radan, Ciceran, Pribanić
Trener: Dalibor Zobić

Strijelci: 1:0 Mateo Srok u 8′; 2:0 Dorijan Juraga u 28′; 3:0 Dorijan Bojić 35′; 4:0 David Radan u 68′; 5:0 Dorijan Bojić u 74′

Pravu nogometnu ljepoticu pružili su juniori Opatije danas brojnoj publici na opatijskom campu. U svim elementima nogometne igre nadvisili su svojeg, inače neugodnog suparnika, i na kraju ostvarili visoku i više nego zasluženu pobjedu koja je mogla biti biti izražena i još većom razlikom. Utakmicu su bolje otvorili gosti i već u 2′ Štulić je iskosa izašao sam pred domaćeg vratara T. Sinožića koji mu je krenuo u susret, no lopta je prošla pored golmana, ali i tik pored lijeve stative. Od tog trenutka, na terenu je uglavnom igrala samo jedna ekipa, ekipa NK Opatije. Redale su se akcije jedna za drugom, padali su golovi i da nije na intervenciju pomoćnog suca Lukića ( neopravdano ) poništen zgoditak Pribanića, već na poluvremenu bi Opatijci bili u velikoj prednosti. U drugom poluvremenu, ista slika, prilike su se redale samo ispred gola Orijenta i da su Pribanić i Radan bili samo malo prisebniji kao i da nije bilo vratara Perkovića, Orijentaši bi doživjeli pravu katastrofu, a s 0:5 još mogu biti i te kako zadovoljni.

Juniori u akciji @ Opatija

Juniori u akciji @ Opatija

nk_opatija_kadeti_akcija_2013 (1)

Mladen Sinožić / Liburnija.net

error: Content is protected !!