NK Opatija: Kadeti izgubili, utakmica juniora odgođena @ Krimeja

Liburnija.net: Kadeti NK Opatija

Liburnija.net: Kadeti NK Opatija

Za razliku od glavnog suca kadeta koji je procijenio da su uvjeti za igru zadovoljeni i započeo utakmicu, glavni sudac juniorske utakmice, u dogovoru s kapetanima i trenerima obje ekipe zaključio je da uvjeti za igru ne udovoljavaju.

Rijeka – Utakmice kadeta i juniora između domaćina NK Orijent-a i gostiju iz Opatije, na osnovu pozicija na ljestvici, trebale su biti mali derbiji ovog kola. No, nenogometni uvjeti (jaka bura) koji su u nedjelju oko podne vladali na Krimeji, uskratili su promrzlim gledateljima nogometni užitak, pa je utakmica kadeta više bila smiješna nego natjecateljska.

U takvim uvjetima bolje su se snašli crveni s Krimeje koji su u prvom poluvremenu zahvaljujući “savezniku” (buri) od nekoliko izrazitih prilika iskoristiti samo jednu, da bi u drugom poluvremenu zahvaljujući opet buri, Opatijci izjednačili, što je domaće ponovo pokrenulo i do kraja utakmice iako igrajući protiv vjetra iz jednog kornera uspjeli zabiti još jedan, pokazalo se pobjednički gol.

Za razliku od glavnog suca kadeta koji je procijenio da su uvjeti za igru zadovoljeni i započeo utakmicu, glavni sudac juniorske utakmice, u dogovoru s kapetanima i trenerima obje ekipe zaključio je da uvjeti za igru (bura u pojačanju) ne udovoljavaju za odigravanje utakmice te je utakmica juniora odgođena za 14.12.2013.

2 HNL ZAPAD – PODSKUPINA A
Datum: 01.12.2013.
Kolo: 13
Kategorija: KADETI
Igralište: Krimeja ( Rijeka )
Suci: Branko Vučinić ( Rijeka ), Tomislav Frlan ( Podhum ), Marino Šabanović ( Matulji )
Delegat: Milan Orlović ( Rijeka )
Liječnik: dr. Predrag Vlahović

NK ORIJENT – NK OPATIJA 2 : 1 (1:0)
NK OPATIJA: Opalić, Brubnjak (51′ Žic ), A.Šaina , Vrdoljak, Poljak, Bobinac, Kružić, Mohorovičić, Nikčević , Rupnik, Cetin
Trener: Đani Sinožić

Strijelci: 1:0 Ervin Beriša u 30′; 1:1 Dominik Mohorovičić u 52′; 2:1 Ervin Beriša u 66′

M. Sinožić / PodUčkun.net

error: Content is protected !!