NK Opatija: Kadeti remizirali protiv Krka

Liburnija.net: Kadeti s trenerom Đanijem Sinožićem

Liburnija.net: Kadeti s trenerom Đanijem Sinožićem

U samoj završnici Opatijci su postigli još jedan pogodak (Tercolo), no na žalost domaćih i još veće i bučno negodovanje publike, pomoćni sudac Tićak dignuo je zastavicu (zaleđe), pa je glavni sudac Trbulin poništio zgoditak. Detalje provjerite u nastavku teksta.

Opatija – U zaostaloj utakmici 4. kola, kadeti Opatije ugostili su svoje vršnjake s Krka i propustili priliku preteći ih na ljestvici.

Domaći su puno bolje otvorili utakmicu i već u 6 minuti poveli nakon lijepe akcije koju je pokrenuo Poljak. Bobinac prebacio loptu glavom za natrčalog Tercola koji izlazi sam pred gostujućeg vratara i rutinirano šalje loptu u mrežu za vodstvo 1:0.

kadeti_tablica_2013

Nakon vodstva Opatijci nastavljaju s dobrom igrom i lijepim akcijama, pa se samo nekoliko minuta kasnije Bobinac našao u sličnoj situaciji kao Tercolo, no njegov lob udarac pogađa prečku od koje lopta odbija vrataru Krka u ruke.

U drugom poluvremenu gosti pokazuju više želje i ta im se upornost, nakon jedne grede iz slobodnog udarca i bespotrebnog igranja rukom Brubnjaka i opravdanog crvenog kartona, isplatila 8′ prije kraja utakmice kad je nakon precizne akcije Duračak ostao sam na lijevoj strani i pored istrčalog vratara Opalića poravnao na 1:1.

U samoj završnici Opatijci su postigli još jedan pogodak (Tercolo), no na žalost domaćih i još veće i bučno negodovanje publike, pomoćni sudac Tićak dignuo je zastavicu (zaleđe), pa je glavni sudac Trbulin poništio zgoditak.

2. HNL ZAPAD – PODSKUPINA A
Datum: 30.10.2013.
Kolo: 4
Kategorija: KADETI
Igralište: NK Opatije
Suci: Danijel Trbulin ( Rijela ), Dejan Mrkela ( Rijeka ), Marko Tićak ( Rijeka )
Delegat: Zvonko Sobol ( Rijeka )
Liječnik: Dr Ivan Rosović
Povjerenik za sigurnost: Bojan Planinić

NK OPATIJA – NK KRK 1 : (1:0)
NK OPATIJA:
Opalić, Žic (80′ I.Sušanj) , A.Šaina, Vrdoljak, Poljak, Brubnjak, Tercolo (78′ Cetin ), Kružić (55′ Antolović ), Mohorovičić, Rupnik, Bobinac (70′ Selimović)
Trener: Đani Sinožić

Strijelci: 1:0 Vito Tercolo u 6′; 1:1 Dorian Duračak u 72′

Crveni Karton: Denis Brubnjak u 69′

M. Sinožić / PodUčkun.net

error: Content is protected !!