NK Opatija: Mlađi pioniri upisali pobjedu, stariji poraz @ Rijeka

NK Opatija - Mlađi pioniri

Kadeti i juniori morali odgoditi utakmicu s Krkom, obzirom da je zbog orkanske bure bio zatvoren most, no sutra je na rasporedu zaostala utakmica na Krku.

Opatija – Prošlog vikenda aktivni su bili mlađi i morčići, koji su bili uspješni protiv Grobničana, te mlađi i stariji pioniri čije izvještaje možete pročitati u nastavku teksta, dok su kadeti i juniori morali odgoditi utakmicu s Krkom, obzirom da je zbog orkanske bure bio zatvoren most. Također, spomenimo da kadeti i juniori, sutra igraju zaostalu utakmicu protiv Krka.

1. OMLADINSKA LIGA PGŽ
Kategorija: ML. PIONIRI
Igralište: Omladinsko
Sudac: Davor Tadić ( Rijeka )

NK ORIJENT – NK OPATIJA 2 : 3 ( 1 : 2 )
NK OPATIJA:
Uzelac, Gerčer (31′ M.Marinković), Kozina, Srok, Smolica, M.Jukičić (31′ Paro), Varljen , Škarica ( 38′ Vlah ), Tešić , Flego , A.Džaja ( 38′ T.Jukičić )
Trener: Igor Tkalčević

Strijelci: 1:0 Renato Valković u 4′; 1:1 Antonio Džaja u 20′; 1:2 Kristijan Flego u 27′; 1:3 Kristijan Flego u 36′; 2:3 Patrick Klobučar u 49′

Prava prvenstvena utakmica prilagođena ovom uzrastu u kojoj su gosti iz Opatije odnijeli, na kraju zasluženu pobjedu. Iako su dječaci u crvenim dresovima poveli u ranoj fazi utakmice, mlađi pioniri Opatije su do kraja prvog poluvremena preko Antonia Džaje i Kristijana Flege preokrenuli rezultat u svoju korist. Početkom drugog poluvremena Kristijan Flego svojim drugim pogotkom povisuje na 1:3, a Orijentaši do kraja utakmice uspijevaju samo ublažiti poraz smanjivši na konačnih 2:3 preko Patricka Klobučara.

Igre koje su tijekom ovog prvenstva pružali Toni Srok, Dino Tešić i Kristijan Flego, očito nisu prošle nezapaženo, pa kako se bliži kraj ove natjecateljske sezone, sve je vjerojatnije da će ovi daroviti i talentirani dječaci svoje daljnje napredovanje u nogometnom smislu nastaviti u bijelom dresu HNK Rijeke.

NK Opatija - Stariji pioniri

1.OMLADINSKA LIGA PGŽ
Kategorija: ST. PIONIRI
Igralište: Omladinsko
Sudac: Davor Tadić ( Rijeka )

NK ORIJENT – NK OPATIJA 1 : 0 ( 1 : 0 )
NK OPATIJA:
Peruč, Vrdoljak, Selimović , Tercolo , Antolović, Nikčević, Klarić (36′ Mataija ), Mohorovičić (69′ Cetin ), Brubnjak (36′ Žic ), Poljak , Rupnik
Trener: Goran Brajković

Strijelac: 1:0 Ismet Ibrahimi u 33′

U derbiju kola, i utakmici odigranoj po velikoj vrućini, na kraju zaslužena pobjeda starijih pionira Orijenta, koji su uspjeli realizirati jednu od svojih prilika, pred sami kraj prvog poluvremena iz jedne akcije u kojoj je gostujuća obrana izigrana, a koju je zgoditkom u mreži Opatije zaključio Ismet Ibrahimi.

Svi pokušaji pionira Opatije, za promjenom rezultata u drugom poluvremenu, nisu urodili plodom i kako već to u nogometu biva, kad ne realiziraš svoje šanse, a protivnik svoju realizira, gubiš utakmicu.

Mladen Sinožić / Liburnija.net

error: Content is protected !!