NK Opatija – mlađi uzrasti: Sve ekipe ostvarile pobjede

Liburnija.net: Mlađi pioniri s trenerom Tkalčevićem

Liburnija.net: Mlađi pioniri s trenerom Tkalčevićem

Mlađi i stariji pioniri gostovali su na Krku i odigrali utakmice protiv istoimenog domaćina, dok su kadeti i juniori bili domaćini uvijek neugodnim suparnicima NK Nehaju iz Senja. Izvještaje s utakmica pročitajte u nastavku.

Opatija – Nakon ljetne pauze i napornih priprema (treninzi su počeli početkom kolovoza) krenula je i natjecateljska sezona za četiri od šest omladinskih uzrasta u NK Opatiji. Ako se “po jutru dan poznaje” onda bi ova sezona mogla biti uspješna, jer su sve 4 ekipe ostvarile i svoje prve pobjede i upisali prve bodove.

Mlađi i stariji pioniri gostovali su na Krku i odigrali utakmice protiv istoimenog domaćina, dok su kadeti i juniori bili domaćini uvijek neugodnim suparnicima NK Nehaju iz Senja.

1. OMLADINSKA LIGA
Kategorija. ML. PIONIRI
Datum: 08.09.2013.
Kolo: 1
Igralište: SRC “JOSIP URAVIĆ PEPI” – Krk
Sudac: Karlo Kostelac ( Omišalj )

NK KRK – NK OPATIJA 0 : 10 ( 0 : 4 )
NK OPATIJA:
Bezinović ( 36′ Kinkela ), Zanet (36′ N.Džaja ), Pozderac (36′ N.Čule ), Hrmić (36′ Juranović ), L.Bilajac, A.Sikirica, Šepić ( 36′ Jozić ), F.Šimić, Conti ( 36′ Vukić ), Ivančić, Ajanović
Trener: Igor Tkalčević

Strijelci: 0:1 Filip Šimić u 8′; 0:2 Mateo Šepić u 11′; 0:3 Filip Conti u 20′; 0:4 Niko Hrmić u 29′; 0:5 Alen Sikirica u 49′; 0:6 Lovro Bilajac u 50′; 0:7 Lovro Bilajac u 53′; 0:8 Filip Šimić u 58′; 0:9 Filip Šimić u 59′; 0:10 Niko Ćule u 60′

Uvjerljiva pobjeda dječaka trenera Igora Tkalčevića, koji je na poluvremenu promijenio čak šestoricu igrača.

Liburnija.net: Stariji pioniri...

Liburnija.net: Stariji pioniri…

1. OMLADINSKA LIGA
Kategorija. ST. PIONIRI
Datum: 08.09.2013.
Kolo: 1
Igralište: SRC “JOSIP URAVIĆ PEPI” – Krk
Sudac: Karlo Kostelac ( Omišalj )

NK KRK – NK OPATIJA 0 : 1 ( 0 : 0 )
NK OPATIJA:
Ravlić, Smolica, M.Jukičić, T.Jukičić, Tešić, Gerčer ( 44′ Josipović ), Matulja ( 58′ Memeti ), Pobar ( 58′ Gecaj ), Paro ( 58′ A. Sušanj ), A.Bogolin ( 57′ Varljen ), Lončarica
Trener: Goran Brajković

Strijelci: 0:1 Dino Tešić u 59′

Teška, ali “zaslužena” pobjeda Opatijaca u utakmici u kojoj je sudac, neuobičajeno za ovaj uzrast, podijelio 4 žuta i jedan crveni karton (Lonačarica u 70′).

Liburnija.net: Kadeti s trenerom Đanijem Sinožićem

Liburnija.net: Kadeti s trenerom Đanijem Sinožićem

2.HNL ZAPAD – PODSKUPINA A
Kategorija: KADETI
Datum: 08.09.2013.
Kolo: 1
Igralište : NK Opatije
Suci: Robert Barbić ( Rijeka ), Denis Badjuk ( Rijeka ), Predrag Vasiljević ( Rijeka )
Delegat: Alan Dundović ( Rijeka )
Liječnik : dr Ivan Rosović
Povjerenik za sigurnost : Bojan Planinić

NK OPATIJA – NK NEHAJ 3 : 0 ( 1 : 0 )
NK OPATIJA:
Opalić, Žic ( 70′ I.Sušanj ), Selimović ( 64′ A.Šaina ), Vrdoljak, Poljak, Brubnjak, Klarić ( 57′ Antolović ), Mohorovičić, Nikčević ( 57′ Kružić ), Tercolo, Bobinac ( 70′ Cetin )
Trener: Đani Sinožić

Strijelci: 1:0 Vito Tercolo u 2′ iz 11m; 2:0 Domagoj Bobinac u 66′; 3:0 Domagoj Bobinac u 69′

Po toplom i sparnom vremenu igračima i jedne i druge ekipe sigurno nije bilo lako, no svejedno smo očekivali malo više. Gosti su u svojem sastavu imali pola momčadi igrače koji spadaju u kategoriju starijih pionira, što se u odnosu snagu došlo do izražaja. Domaći su uglavnom napadali, a gosti se vrlo uspješno branili s rijetkim izlascima na polovicu domaćih. Najbolji u redovima gostiju, vratar Marko Tomljanović, čijom zaslugom su Senjani , na kraju prošli i relativno dobro. Nakon ranog vodstva, već u 2′ iz opravdano dosuđenog 11-terca, kojeg je izveo Vito Tercolo, sve do 66′ gosti su se uspješno držali minimalan zaostatak, a onda je Domagoj Bobinac u 3 minute dva puta pronašao put do mreže i riješio pobjednika ovog susreta.

Liburnija.net: Juniori NK Opatija

Liburnija.net: Juniori NK Opatija

2.HNL ZAPAD – PODSKUPINA A
Kategorija: JUNIORI
Datum: 08.09.2013.
Kolo: 1
Igralište : NK Opatije
Suci: Denis Badjuk ( Rijeka ), Robert Barbić ( Rijeka ), Predrag Vasiljević ( Rijeka )
Delegat: Alan Dundović ( Rijeka )
Liječnik : dr Ivan Rosović
Povjerenik za sigurnost : Bojan Planinić

NK OPATIJA – NK NEHAJ 2 : 1 ( 1 : 1 )
NK OPATIJA:
Uni, J. Kovčalija, Martinčić (78′ Trošelj), Kovačević, T.Sinožić (78′ Mahulja), M.Srok, Đ.Kurti ( 62′ Mrzlić ), Ciceran, Bojić, Radan, Pribanić
Trener: Dalibor Zobić

Strijelci: 1:0 David Radan u 2′; 1:1 Denis Draženović u 5′; 2:1 David Radan 54′

Kao i kadetima i juniorima je toplo i sparno vrijeme podosta smetalo u tempu u kojem je odigrana utakmica. Juniori su poveli vrlo rano, već u 2′, krasnim solo prodorom Davida Radana, koji je iskosa ušao u šesnaesterac gostiju, nanizao dva obrambena igrača i snažnim poluvisokim udarcem u suprotnu stranu nemoćnog vratara Nehaja pospremio loptu u mrežu. No samo 3′ minute kasnije Kovačević je umjesto Martinčića uposlio gostujućeg napadača Draženovića koji je “poklon” loptu dobivenu na 30 m od vratiju domaćih, nakon što se “sjurio” u 16-terac, ispod nemoćnog Unija poslao u mrežu za brzo izjednačenje. Uporni pokušaji Opatijaca za novim vodstvom, donijeli su rezultata u 54′ kad je , danas ponajbolji grač utakmice, David Radan nakon što je na 16 m dobio prizemnu loptu, iz prve preciznim i jakim “felš” udarcem pogodio sami donji lijevi kut vratara Tomljanovića. Do kraja utakmice igrači u crno-bijelim dresovima mogli su povisiti vodstvo, no vrlo izgledne prilike Ciceran i Mrzlić nisu iskoristili, dok je još jedan snažan i precizan udarac Radana zaustavila stativa. Imali su i gosti svoje prilike, ali su Pejanović i Draženović bili neprecizni.

Mladen Sinožić / Liburnija.net

error: Content is protected !!