NK Opatija: Morčići odmjerili snage s vršnjacima iz Lučkog radnika

Liburnija.net: Nogometni klub Opatija – Mlađi Morčići

Nakon odigranih utakmica , više zadovoljstva imali su mlađi morčići koji su u svojem drugom ovogodišnjem nastupu zabilježili i svoju prvu pobjedu. Večeras donosimo uzvještaje s odigranih utakmica ostalih uzrasta…

Opatija / Rijeka – U sklopu 4. kola Lige morčića, mladi dječaci Opatije gostovali su na Rujevici i odmjerili snage sa svojim domaćinima, dječacima iz NK Lučki radnik. Nakon odigranih utakmica , više zadovoljstva imali su mlađi morčići koji su u svojem drugom ovogodišnjem nastupu zabilježili i svoju prvu pobjedu, dok su stariji morčići izborili “samo” remi i odnijeli kući “samo” jedan bod, iako su se nadali pobjedi.

LIGA MORČIĆA
Kategorija: ML. MORČIĆI
Igralište: “Žuti” – Rujevica
Sudac: Milorad Mihić ( Rijeka )

NK LUČKI RADNIK – NK OPATIJA 0 : 3 ( 0 : 3 )
NK OPATIJA:
Bolterstein, K.Kurti, Piveta, Priskić, Bujas, J.Sinožić, Buršić, Blagdanić, T.Blečić, Divković, V.Bogolin, Gvozden, Šafarek, Mulvaj
Trener: Boris Petrovčić

Strijelci: 0:1 Juraj Sinožić u 7′; 0:2 Tin Blečić u 9′; 0:3 Tin Blečić u 20′

Mlađi morčići su sve dvojbe oko pobjednika ove utakmice riješili, puno boljom i efikasnijom igrom, u prvom poluvremenu, kad su postigli tri zgoditka, što se na kraju pokazalo i konačnim rezultatom. U drugom poluvremenu bolji su bili dječaci u crvenim dresovima ( NK Lučki radnik ), no tu svoju bolju igru nisu uspjeli materijalizirati. Najbolju prigodu imali su iz kaznenog udarca, no udarac Tonija Vrkića otišao je preko gola. U redovima igrača u crno-bijelim dresovima, istaknuo se Tin Blečić s dva postignuta zgoditka.

Liburnija.net: Nogometni klub Opatija – Stariji Morčići

LIGA MORČIĆA
Igralište: “Žuti” – Rujevica
Sudac: Milorad Mihić ( Rijeka )

NK LUČKI RADNIK – NK OPATIJA 1 : 1 ( 0 : 0 )
NK OPATIJA:
Brkić, N.Džaja, Traub, Pozderac, Čule, Marok Zanet, Kaftanić, Kumičić, Ajanović, Hrmić,
Trener: Dražen Krnjatić

Strijelci: 1:0 Ivor Šimić u 27′; 1:1 Dominic Traub u 43′

Stariji morčići su poput svojih mlađih kolega, utakmicu riješiti također u prvom poluvremenu, no zahvaljujući svojoj nepreciznosti ( Traub ), nespretnosti ( Marok Zanet, Pozderac ) i dobrim obranama domaćeg vratara Donadića, na poluvrijeme se otišlo bez pogodaka. Uz napomenu da dječaci Lučkog radnika u prvom poluvremenu ne da nisu uputili niti jedan udarac prema vratima Opatije, već su i vrlo rijetko prešli svoju polovicu. No, prvi ozbiljniji napad domaćih, nakon “lančanih” grešaka, Kaftanića, Hrmića i vratara Brkića, završio je vodstvom Lučkog radnika. Nakon iznenađujućeg vodstva domaćina, gosti su pojačali svoj napade na vrata domaćih i trud im se na kraju djelomično isplatio, nakon što je Niko Čule dobro pucao i pogodio stativu, a Dominic Traub iz blizine ubacio u mrežu.

Mladen Sinožić / Liburnija.net

error: Content is protected !!