NK Opatija : Remijem protiv Vinogradara Opatijci zadržali prvo mjesto na ljestvici

Arhiva

Osim osvojenog boda, Opatijci su i u ovoj utakmici sačuvali svoju mrežu, pa se mogu s pravom pohvaliti da su u sedam proljetnih utakmica primili samo jedan gol!

Opatija – U derbiju kola, a vjerojatno i u derbiju cijelog prvenstva, vodeća Opatija i drugoplasirani Vinogradar odigrali su utakmicu bez zgoditaka, iako su obje momčadi imale prigode iz kojih su mogli zatresti mrežu svog protivnika.

S osvojenim bodom u gostima, nastavljajući svoju seriju ( bod u gostima, tri boda kod kuće ), Opatijci su zadržali prvo mjesto na tablici te i dalje slove za najozbiljnijeg kandidata za prvaka 3 HNL Zapad. Osim osvojenog boda, Opatijci su i u ovoj utakmici sačuvali svoju mrežu, pa se mogu s pravom pohvaliti da su u sedam proljetnih utakmica primili samo jedan gol!

3. HNL ZAPAD
Datum: 18.04.2018.
Kolo: 24
Kategorija: SENIORI
Igralište: Stadion Mladina
Gledatelja: 150
Suci. Martin Turčin ( Tuhelj), Alen Gamilec (Krapina), Filip Sinković ( Lepajci), 4.sudac: Filip Meglić ( Krapinske Toplice )
Delegat: Ivica Grgić (Duga Resa)
Doktor: dr Alen Andrić

NK VINOGRADAR – NK OPATIJA 0 : 0 ( 0 : 0 )
NK VINOGRADAR:
Bašić, Ribić, Bagarić, Ivkovčić, Roglić, Pavlešić (46′ Štulec), Prijić, Rupčić (46′ Miličević), Šćrbec, Kovačić (73′ Dučkić), Mislimi
Trener: Stkepan Gomerac

NK OPATIJA: Lovrić, J.Rudan, Bae Yunryeol, Lucić, Cvetković, Matovina (68′ I.Kovačević), Šolić (86′ P.Kovačević), Pejanović (68′ B.Bogolin), Ugrina, Lazić, Vlatković
Trener: Zoran Bogolin

Žuti karton: Šćrbec ( NK Vinogradar), Lucić ( NK Opatija )

Mladen Sinožić / PodUčkun.net

error: Content is protected !!