NK Opatija: Robert Perčić novi predsjednik kluba

skupstina_nogometnog_kluba_opatija_robert_percic_predsjednik (3)

Za njegovog zamjenika izabran je Kristijan Brajković, dok su u upravni odbor ušli Zdravko Šimić, Predrag Ljubović, Božo Kovačević, Dalibor Zobić i Mladen Sinožić.

Opatija – Robert Perčić izabran je za novog predsjednika Nogometnog kluba Opatija na nedavno održanoj izbornoj skupštini najstarijeg aktivnog sportskog kolektiva.

Kovačević, Sinožić i Šimić...

Kovačević, Sinožić i Šimić…

Za njegovog zamjenika izabran je Kristijan Brajković, dok su u upravni odbor ušli Zdravko Šimić, Predrag Ljubović, Božo Kovačević, Dalibor Zobić i Mladen Sinožić. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Milan Korolija, koji je do sada obnašao dužnost predsjednika kluba, dok će Tihomir Gibičar i Igor Lončarica također činiti NO. Prema novom zakonu o sportu za likvidatora kluba izabran je novoizabrani predsjednik Robert Perčić.

Novoizabrani predsjednik zahvalio se dosadašnjem predsjedniku Milanu Koroliji kao i članovima kluba na povjerenju koje su mu ukazali. Također, najavio je da će se u novom mandatu potrudit da se sve strukture kluba podignu na još višu razinu. Robert Perčić bivši je nogometaš i dugogodišnji član kluba, u profesionalnoj karijeri trenutno obnaša funkciju direktora operative tvrtke Maersk line.

Članovi NK Opatija

Članovi NK Opatija

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!