NK Opatija: Suspenzije i pobjeda u gostima

nk_opatija_sm_sto-2…suspendirani su trener Zoran Bogolin, igrači Dražen Krnjatić i Dalibor Zobić, dok je predsjednik MIlan Korolija dužan dostaviti pismeno očitovanje…
…s rezultatom 2 : 1, opatijski nogometaši bili su bolji od domaćina NK Dubrava…
Opatija – Samo tri dana nakon utakmice s NK Nehajem, o kojoj će se zasigurno još pričati, ne samo zbog jučerašnjih (netom prije početka utakmice s NK Dubravom) izrečenih kazni od strane disciplinskog suca Klepa, nego i zbog sramotnog suđenja glavnog suca Laftera (spornu utakmicu između Opatije i Nehaja sudio je Branko Lafter iz Jastrebarskog s pomoćnicima Ivanom Batušićem i Tomicom Soleničkim, dok je četvrti sudac bio Marko Gvozdanović, a delegat Bruno Bernobić).
Prije početka utakmice izrečene su slijedeće kazne: igrač Dalibor Zobić kažnjen s 6 utakmica neigranja zbog crvenog kartona te zbog vrijeđanja glavnog suca, trener Zoran Bogolin i igrač Dražen Krnjatić suspendirani do daljnjeg i izrečena im je zabrana vođenja ekipe odnosno igranja utakmica, zbog vrijeđanja i napada na suce nakon utakmice, te se od obojice traže dodatne izjave. Također i predsjednik kluba, Milan Korolija, nije prošao lišo, nego se i od njega traži dodatna izjava zbog loše organizacije susreta.

Liburnija.net: Dražen Krnjatić i Milan Korolija

Liburnija.net: Dražen Krnjatić i Milan Korolija


Igrači NK Opatije otputovali su na gostovanje kod drugoplasirane ekipe, NK Dubrave, a suspendirani trener Bogolin, koji je sjedio na tribinama, preko svojeg pomoćnika Pavinčića, izveo je danas slijedeći sastav: Vukić, Samaržija (Šimić), Kolić, Tkalčević, Corralini, Tokić, Kremenović, Šuker, Mance, Saleš (Vlatković), Radomir.
Strijelci za Opatijce bili su Saša Kolić iz slobodnog udarca s otprilike 30 m za vodstvo 1 : 0 što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena te Dario Mance iz jedne brze i precizne akcije za 2 : 0 početkom drugog poluvremena.
Domaćin je uspio smanjiti na 2:1, ali više od toga nije mogao, a da su Opatijci bili prisebniji (Šuker, Mance, Radomir) rezultat je mogao biti i puno veći u korist nogometaša iz Opatije.
I tako je nakon 500 minuta bez postignutog zgoditka u prvenstvenim utakmicama, odnosno preko 600 minuta kad bi se računale i kup utakmice, igračima Opatije, konkretnije Saši Koliću uspjelo prekinuti ovaj poduži post. Malo je zabrinjavajuće što s igrači Opatije nakon dva postignuta zgoditka ponovo promašili nekoliko zicera, no nadamo se da će do subotnje utakmice s Grobničanom namjestiti svoje ‘nišanske sprave’. Jer, u nogometu najčešće netko mora ”platiti“ za sve ove neiskorištene šanse iz proteklih šest utakmica.
Današnju utakmicu sudila je Gordana Fiškuš (Samobor) i prema izvješću nitko nije imao nikakvih primjedbi na njezino suđenje. Drugim riječima kad je suđenje korektno onda igrači NK Opatije nemaju problema s protivnicima.
Mladen Sinožić / Liburnija.net

error: Content is protected !!