NK Opatija: Trening utakmica protiv nogometaša Rijeke

Arhiva

Arhiva

Nastupiti će igrači koji nisu registrirani za Europsku ligu kao Domagoj Pušić i Matej Mitrović kojima će se pridružiti nekoliko nigerijskih nogometaša koji treniraju u HNK Rijeci.

Rijeka – Kombinirana momčad Rijeke odigrat će večeras trening utakmicu protiv NK ‘Opatija’. Nastupiti će igrači koji nisu registrirani za Europsku ligu kao Domagoj Pušić i Matej Mitrović kojima će se pridružiti nekoliko nigerijskih nogometaša koji treniraju u HNK Rijeci. U momčadi će biti i nekoliko juniora te igrači Rijeke na posudbi u drugoligašu Pomorcu, Jamilu Collins i Matej Mršić, a vodit će ih pomoćni trener prve momčadi Vjeko Miletić. Utakmica se igra na pomoćnom terenu stadiona Kantrida u utorak 19 sati.

Dodajmo, da je povjerenik za natjecanje MAXtv Prve lige Josip Brezni donio odluku da se odgođena utakmica 17. kola između Lokomotive i Rijeke odigra u četvrtak 19.12.2013. u 18 sati. Utakmica se trebala igrati u subotu 23.11. ali je bila odgođena zbog nepogodnog terena za igru u Maksimiru, koji je u većem dijelu bio prekriven vodom zbog obilnih kiša.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!