NK Opatija upisao tri nova boda – Na gostovanju u Sinju pao je Junak

Preloman trenutak utakmice dogodio se već na samom početku. U 16. minuti isključen je domaći vratar, nakon istrčavanja izvan šesnaesterca koji je rezultirao prekršajem na Junuzoviću.

Sinj – Nogometaši NK Opatija upisali su novu prvenstvenu pobjedu. Na gostovanju u Sinju s dva pogotka svladali su domaćeg Junaka. Preloman trenutak utakmice dogodio se već na samom početku. U 16. minuti isključen je domaći vratar, nakon istrčavanja izvan šesnaesterca koji je rezultirao prekršajem na Junuzoviću.

Gosti su vrlo brzo iskoristili rezultatsku prednost. U 18. minuti u vodstvo ih je doveo Ivor Weitzer. Nakon toga, „crno-bijeli“ su se malo povukli, a Sinjani su zaprijetili no mrežu Opatijaca sjajnom intervencijom spasio je Iveša. S druge strane, u 30. minuti zaprijetio je Bertoša, no udarac mu je prošao pokraj gola.

Drugo poluvrijeme donijelo je sličnu situaciju, bez izglednih prilika sve do same završnice. U 85. minuti Glavaš je promašio priliku za uvećanje vodstva, no iskoristio ju je nekoliko minuta kasnije Pejanović koji je na ubačaj Bertoše potvrdio tri nova boda za Opatijce.

error: Content is protected !!