NK Rijeka otkazao 68. izdanje Kvarnerske rivijere

Organizator turnira, HNK Rijeka donio je odluku sukladno uputama i odlukama svih nadležnih institucija za sport koje su odgodile sva međunarodna i nacionalna sportska natjecanja na svim razinama

Rijeka – Hrvatski nogometni klub Rijeka obavještava da je otkazano ovogodišnje 68. izdanje Međunarodnog omladinskog nogometnog turnira Kvarnerska rivijera, koje se trebalo odigrati od 15. do 21. lipnja 2020. godine.

HNK Rijeka, organizator turnira, donio je odluku sukladno uputama i odlukama svih nadležnih institucija za sport koje su odgodile sva međunarodna i nacionalna sportska natjecanja na svim razinama.

Odluke su donijete imajući u vidu preporuke Stožera civilne zaštite i novonastalu situaciju u Republici Hrvatskoj, odnosno porast broja zaraženih COVID-19 virusom.

Shodno istim uputama i Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza i nadležna tijela donijeli su odluku o prekidu do daljnjega svih nogometnih natjecanja u Hrvatskoj: muških, ženskih, malonogometnih, svih liga HNS-a, međužupanijskih i županijskih liga, Hrvatskog nogometnog kupa, odnosno svih utakmica mladeži, seniora i veterana.

error: Content is protected !!