NK Rijeka: Zajedno do pobjede u Jadranskom derbiju

Siamo soli contro tutti...

Siamo soli contro tutti…

Inače, na Kantridi su Rijeka i Hajduk, u hrvatskoj ligi, igrali 30 puta. Rijeka je pobijedila 10 puta, Hajduk 12, a neriješeno je bilo 8 puta, uz gol razliku 33:34.

Rijeka – U punoj spremi u punom zanosu, spremni za novu 6. pobjedu zaredom u HNL – u, Rijeka je odradila posljednji trening prije utakmice 29.kola Maxtv Prve lige. Pod najdražim stijenama, s početkom u 15 sati, ekipa Rijeke danas dočekuje splitski Hajduk, kao je jednu od dvije momčadi koju Rijeka nije pobijedila ove sezone.

– Četvrta je to utakmica sa Splićanima. Nije to samo jadranski derbi, ulog je puno veći, borba za drugo mjesto. U dobroj smo seriji, ali u derbijima nema favorita. Sve se može okrenuti naopako jednim potezom – kazao je kapetan Knežević uoči utakmice.

Hajduk neočekivano opasan ove sezone. Zaostaje za Rijekom samo dva boda.

– Vidi se Tudorov dobar rad. Mnogi su nakon dobrog starta govorili da neće izdržati, a osam kola prije kraja bore se za drugo mjesto. Za mene je to iznenađenje, bez obzira na to što je Hajduk uvijek Hajduk.

Kapetan je i posebno naglasio da neće biti previše pažnje na nikog posebno u splitskoj ekipi.

– Neće presuditi pojedinci, niti neki dvoboji. Cijela ekipa napada kao što igra obranu. Pobjeđuje i gubi… Pokazali smo to ove sezone svojim igrama. Očekujemo tu potvrdu u nedjelju i slavlje… – zaključio je Knežević koje će u nedjelju 146. puta izaći u bijelom dresu na službenu utakmicu u HNL-u.

Dođite i vi na Kantridu u bijeloj boji, bijelom dresu ili majici. Neka sve sutra bude u bijelom…

Inače, na Kantridi su Rijeka i Hajduk, u hrvatskoj ligi, igrali 30 puta. Rijeka je pobijedila 10 puta, Hajduk 12, a neriješeno je bilo 8 puta, uz gol razliku 33:34.

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!