Nogometaši Matulja poraženi u derbiju kola – Kraljevica upisala tri boda na Crikvenoj Dragi

Domaća ekipa je nakon primljenog pogotka pojačala ponovno tempo i bila u par navrata blizu poravnanja, ali ponovno je nedostajalo mirnoće u završnici.

Mune – U derbiju kola odigranom jučer na Crikvenoj Dragi slavili su gosti iz Kraljevice. Nije se ništa naslućivalo, da bi takav rasplet situacije na terenu mogao biti, jer je domaćin krenuo od prve minute vrlo agresivno i odlučno prema protivničkom golu.

Gosti nisu uspjeli nikako povezati svoje redove niti zaprijetiti domaćinu. U prvih 45 min. posjed lopte je bio stalno na strani nogometaša Matulja te su se redale prilike za pogodak. Međutim, malo nespretnosti realizacije i pokoja dobra obrana gostujućeg golmana držala je rezultatsku neizvjesnost. Tako je vrlo raspoloženi Bonicioli radio probleme po desnoj strani i u jednoj takvoj akciji zaradio najstrožu kaznu kojom su domaćini pogotkom Tursunovića potpuno zasluženo poveli. I nakon pogotka domaćin nastavlja s pritiskom, ali realizacije nema i s pravom se s lijepo popunjenih tribina čulo da i te kako fali najbolji strijelac Šneler koji takve šanse pretvara u siguran pogodak. Kada se očekivalo da će sudac odsvirati kraj prvog poluvremena iz jedne akcije gosti stižu do poravnanja.

U drugom djelu utakmice malo je pao tempo i igralo se na sredini terena uz pokoju priliku sa svake strane. Kada nitko nije očekivao iz jedne odbijene lopte koja je našla put u šesnaesterac došlo je do pogotka gostiju gdje se doima da je igrač gostiju bio u zaleđu, ali zastavica pomoćnog suca je ostala spuštena, uz velike proteste domaćih igrača.

Domaća ekipa je nakon primljenog pogotka pojačala ponovno tempo i bila u par navrata blizu poravnanja, ali ponovno je nedostajalo mirnoće u završnici. Na kraju gosti zasluženo nose bodove iz Muna iako je komentar svih aktera da bi podjela bodova bila najrealnija. Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri po prekrasnom vremenu i lijepom ambijentu.

 

error: Content is protected !!