Nogometaši Rijeke otputovali u Kranjsku Goru

Na terenu u Kranjskoj Gori Rijeka će ugostiti Žilinu (5. srpnja), te Luton Town (13. srpnja). Ogled protiv moskovskog Spartaka odigrat će se 10. srpnja u Villachu, a svi susreti zatvoreni su za javnost.

Rijeka – Nogometaši Rijeke otputovali su u Kranjsku Goru gdje će iduća dva tjedna provesti na pripremama za novu sezonu.

Kranjska Gora proteklih nekoliko godina postala je riječka baza za ljetne pripreme gdje je ujedno iskovana i šampionska momčad koja je osvojila prvenstvo i Kup Hrvatske.

Rijeka će za vrijeme priprema odigrati nekoliko pripremnih utakmica. Na terenu u Kranjskoj Gori Rijeka će ugostiti Žilinu (5. srpnja), te Luton Town (13. srpnja).
Ogled protiv moskovskog Spartaka odigrat će se 10. srpnja u Villachu, a svi susreti zatvoreni su za javnost.

Na put u Kranjsku Goru krenuli su Ivan Nevistić, Ivor Pandur, Andrej Prskalo, Sluga Simon, Maxwell Acosty, Valeri Bojinov, Luka Capan, Dario Čanađija, Antonio Čolak, Filip Dangubić, Joao Escoval, Alexander Gorgon, Srđan Grahovac, Heber, Zoran Kvržić, Adrian Liber, Stjepan Lončar, Petar Mamić, Josip Mitrović, Mario Pavelić, Domagoj Pavičić, Jakov Puljić, Roberto Punčec, Momčilo Raspopović, Leonard Zuta i Dario Župarić.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!