Nova izvedba mjuzikla koji je prekinula kiša – Niš leh trdo ča večeras u sklopu Kastafskog kulturnog leta

Niš leh trdo ča, čakavski mjuzikl koji promovira ljepote i običaje Grada Kastva. Naglasak je stavljen upravo na govorni jezik Grada Kastva, a radnja se okreće oko neposlušnog sina koji prihvaća izazov svoga oca i odlučuje provesti grupu turista kroz Kastav.

Kastav – Nedjelja, 2. rujna rezervirana je za ponavljanje mjuzikla Niš leh trdo ča čiju je prvu izvedbu 5. srpnja prekinula kiša. Mjuzikl će se, ovisno o vremenu, održati u 21 sat na Crekvini ili u sportskoj dvorani Matija Katalinić, a točna informacija bit će objavljena danas u 14 sati. Ulaznice kupljene za prvu izvedbu vrijedit će i u nedjelju, dok se nove ulaznice mogu kupiti na svim prodajnim mjestima.

Niš leh trdo ča, čakavski mjuzikl koji promovira ljepote i običaje Grada Kastva. Naglasak je stavljen upravo na govorni jezik Grada Kastva, a radnja se okreće oko neposlušnog sina koji prihvaća izazov svoga oca i odlučuje provesti grupu turista kroz Kastav. Pomutnja se dogodi kad turisti, koji pričaju stranim jezicima, pokušaju razgovarati sa sinom koji, naravno, zna samo čakavski. Predstavu igra već svima poznata domaća glumačka postava koja ovoga puta nudi sve – od glume, preko plesa, do pjevanja…

D- Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!