Nova slatka iznenađenja Hartera festivala

op_art_drugi_dan_juraj_sporer_opatija_2015_ivanka_mrle_vava_baljak

Ovogodišnje festivalsko izdanje Hartere u riječkom Torpedu zakazano je za 16. I 17. rujna.

Rijeka – U rujnu nas očekuje nova Hartera koja ove godine posuđuje prostor bivše tvornice Torpedo, kako bi isti revitalizirala glazbeno-scenskim programom.

Novosti, koje govore u prilog vraćanju nekadašnjeg statusa Hartere kao najboljeg butik festivala na jugoistoku Europe, predstavljaju proširenje koncepta programa i to sadržajima s alternativnijim i modernijim pristupima zvuku i slici.

No da se ne bi zabrinuli ljubitelji Hartere kakve znaju i vole, koncept se neće mijenjati u potpunosti. Tako će se publika i dalje moći raspojasati slušajući svoje omiljene domaće izvođače, kao i one iz regije i inozemstva.

Prvi dan festivala će biti posvećen rock, a drugi electro zvuku. Upravo je taj drugi dan, uz sva dobro poznata imena izvođača, proširen segmentom koji služi kao najava budućim izdanjima Hartere koja će se vezati za projekt umjetničkog direktora festivala,Damira Martinovića Mrleta ( Let 3 ), u smjeru osnivanja novih programa vezanih za eksperimentalno istraživanje zvuka u skladu s novim tehnologijama.

Informacije o line up-u te kupnji ulaznica, uskoro!

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!