Nova turistička akcija TZ Opatija @ Ičići

liburnija_net_icici_skalini-1…gosti će imati priliku prošetati dijelom stoljetnog Veprinačkog puta i odmoriti se na novouređenom Brituhu…
…u ponudi je i poseban poklon-paket posjete naseljima Travičići, Katinići, Falalelići i Okoli Dujmići…

Opatija/Ičići/Veprinac – Upoznaj svoj kraj da bi ga bolje upoznao, novi je i originalni slogan koji će popratiti posebnu predsezonsku turističku akciju u režiji opatijske Turističke zajednice.
Centralno mjesto u ovoj akciji predstavljat će i ponuda nezaboravne šetnje – ostvarena u suradnji s ičićanskim turističkim agencijama – vrhunski uređenim pješačkim stazama od Ičića do Veprnica.
– Prošećite se jedinstvenim ambijentom stoljetnog Veprinačkog puta i otkrijte čaroban zov novouređenih škalina na njegovu početku (sve potrebne informacije o njima dostupne su putem medijskih napisa i emitiranih emisija). Doživite nezaboravnu avanturu odgovarajući na pitanje – tko ih je postavio i kada će biti srušene, a najboljim odgovorima u ovoj detektivskoj priči smiješe se i bogate nagrade. Radi se o vrijednim suvenirima u obliku komadića betona sa zidića kojim su stepenice bile ograđene i komadićem prekrasne plave ograde koja se vješto uklopila u prirodni okoliš privatne parcele. Prva nagrada su uokvireni orto-foto snimci na kojima iščezavaju stepenice kojima hodate! Prošećite se djelićem nestvarnog puta – navodi se u promotivnom letku TZ Opatija.
Dvosatna šetnja završit će na novouređenom Brituhu, s kojeg puca prekrasan pogled prema prvoj opatijskoj javnoj garaži, a oni najizdržjiviji svoje će putovanje nastaviti naseljima Katinići, Travičići, Falalelići i Okoli Dujmići u posebnom poklon-paketu nazvanom “Sve ceste UPU-a 14″.
– To nije sve, jer za našu smo proljetnu sezonu predvidjeli i druge uzbudljive akcije u sklopu kojih će naši gosti moći opiturati svoj dio opatijskog mrkata, izvući sandolinu na novopostavljenom vinču na ičićanskoj plaži i razgledati sve opatijske ”zlatne wc-e”. Posebne akcije vrijedit će i za vrijeme naših festivala čokolade i kave, tijekom kojih će gosti moći kušati posebne napitke i tradicionalne opatijske kolače, po cijeni samo 20 posto višoj od redovne, kazali su iz TZ Opatija.
Stoga, požurite i rezervirajte svoje mjesto, jer promotivna akcija traje još samo danas!
L. N. / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net