Nove, povoljnije cijene godišnjeg veza @ Marina Admiral

marina_admiral

Dodatna novost koju ističu u Marini Admiral je također i nova cijena mjesečnog veza za plovila do pet metara u iznosu od tisuću kuna, a cijena je to koja je važeća čitave godine.

Opatija – Marina Admiral donosi novost za sve vlasnike plovila do 11,99 metara. Od sredine travnja marina smještena u centru grada pripremila je posebne cijene cjelogodišnjeg veza za kategorije plovila od 5,99 do 11,99 metara, a cijene su u pojedinim uvjetima snižene i do sedam tisuća kuna.

– Time se ponuda marine Admiral prilagodila tržištu i tržišnim uvjetima te omogućila mnogim vlasnicima brodova da smjeste svoje plovilo u marinu s odličnom pozicijom. Nadalje, plovila u kategoriji od 5,99 do 7,99 metara u cijeni cjelogodišnjeg veza imaju opciju paketa ljeto-zima koji uključuje smještaj plovila šest mjeseci na vezu u moru (od 1. svibnja do 31. listopada) te šest mjeseci na suhom vezu u ostatku godine. U cijenu paketa ljeto-zima također je uključeno dizanje i spuštanje te pranje plovila. Svi godišnji vezovi imaju uključen parking za jedno vozilo po plovilu, kazala je voditeljica odnosa s javnošću LRH Sanja Markušić.

Dodatna novost koju ističu u Marini Admiral je također i nova cijena mjesečnog veza za plovila do pet metara u iznosu od tisuću kuna, a cijena je to koja je važeća čitave godine, a prednost ove marine također je i činjenica da gosti marine mogu koristiti sve usluge i sadržaje hotela Admiral u sklopu kojeg ona posluje.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!