Nove trgovine @ Matulji

konzum…odlaskom ”Turista” Matulji izgubili posljednji restoran u centru naselja…
…za šoping u Matuljima neće nedostajati, sad vam samo treba – lova…

Matulji – Iako je Konzum prostor nekadašnjeg restorana ”Turist” i marketa ”Beka” kupio još prije ljeta, novi supermarket Matuljci neće vidjeti prije jeseni.
Naime, nedavno je u ”Tramontani” najavljeno kako će radovi na uređenju prostora započeti tek u rujnu, a Novi list prenio je izjavu direktora za koordinaciju prodaje Agrokora, Marijana Repušića, koji je naglasio kako bi novi Maxi Konzum trebao biti otvoren tek početkom listopada.
– Iako je primopredaja izvršena još prije nekoliko mjeseci, nismo započinjali s radovima zbog turističke sezone, tako da će preuređenje prostora krenuti za nekih petnaestak ili dvadeset dana, kazao je Repušić, a prenio Novi list. Jasno je, ipak, da se u prostoru veličine 1.200 kvadrata neće naći mjesta i za sadržaje osim trgovačkih, što znači da su odlaskom ”Turista” Matulji izgubili posljednji restoran u centru naselja.
Uz Konzum, na otvaranju svoje matuljske poslovnice rade i Plodine, koje bi se trebale smjestiti u prostor nekadašnje klesarije na Kastavskoj cesti. Otvorenje je najavljeno za kraj godine, a mediji su već puni oglasa kojima se traže potencijalni zaposlenici novog marketa – od vozača i blaganjica do direktora…
Čini se da iduće godine mjesta za šoping u Matuljima neće nedostajati, sad vam samo treba – lova…
Davor Žic / Liburnija.net