Novi gastro show Cook&Smile Doris Vlah na malim ekranima

Doris Vlah

Doris Vlah

Cook&smile, naziv je nove gastro rubrike finalistice showa Tri, dva, jedan – kuhaj!, Doris Vlah, koja se od prošle nedjelje emitira u sklopu nove sezone emisije Extravagant.

doris_vlah_cook_smile

Opatija / Rijeka – Ovih dana na malim ekranima, točnije na Kanalu Ri u emisiji Extravagant, možete svake nedjelje pratiti novu gastro rubriku Cook&Smile, finalistice poznatog RTL-ovog kulinarskog show-a Tri, dva, jedan – kuhaj!, Doris Vlah, koja će pripremati brza, jednostavna i ukusna jela s namirnicama koje su nam svima dostupne.

U prve četiri emisije pripremati će tjesteninu novog domaćeg branda Paštaria, PIK-a Rijeka, koji nastavlja tradiciju riječke tjestenine i inspirira na jednostavno i brzo kuhanje sa zadovoljstvom, te predstavlja zdravu mediteransku prehranu. Riječka tjestenina ove godine dobila je novo ruho i od sada je Paštaria. Pakiranje je novo, ali tradicija kvalitete Riječke tjestenine se nastavlja.

Doris će jela pripremati u kuhinjama DanKuchen, koje se odlikuju kvalitetom, vrhunskim dizajnom, funkcionalnošću i pristupačnim cijenama. Inače, DanKuchen je najprodavaniji brand na austrijskom tržištu kuhinja, a tvrtka Dan studio d.o.o. je ovlašteni zastupnik i distributer DanKuchen-a.

I. M. / PodUčkun.net
Foto: Viviana Lokmer Šulina / LaVie photo studio

error: Content is protected !!