Novi HNK Rijeka službeni dresovi za sezonu 20/21. u prodaji

Za gostujući dres ugrađena je nova boja, bordo crvena boja u kombinaciji s bijelom i zlatnom te svijetloplavim detaljima na rukavima i vratima.

Rijeka – Od jučer, novi službeni HNK Rijeka dres za sezonu 2020/21. razvijen u suradnji s ekskluzivnim tehničkim partnerom Jomom dostupan je u službenom Web & Fan Shopu HNK Rijeka! Dres u kojima je naša ekipa osvojila Kup Hrvatske 2020 pronađi na shop.nk-rijeka.hr te u Fan Shopu Centar u ulici P.R. Vitezovića (blizu Jelačićevog trga).

Službeni HNK Rijeka dres za sezonu 2020/2021
Joma je pripremila ekskluzivne i personalizirane HNK Rijeka dresove za sljedeću sezonu 2020/21, koja zadržava identitet kluba: prednji križ s bojama Grada Rijeke, ali uvodi nove detalje poput geometrijskog dizajna i upotrebe zlatne boje. Za gostujući dres ugrađena je nova boja, bordo crvena boja u kombinaciji s bijelom i zlatnom te svijetloplavim detaljima na rukavima i vratima.

Tehničke značajke
Sva sportska odjeća Joma prepoznata je po svojoj kvaliteti i tehničkim karakteristikama. Kvalitativni standardi brenda primjenjivani su na sve HNK Rijeka dijelove odjeće, kako za igraće komplete dresova tako i za službenu trening kolekciju Kluba i kolekciju za slobodno vrijeme. Ovosezonski dresovi izrađeni su od poliestera, a odlikuju ga kvaliteta i elastičnost, a uz to imaju veliku otpornost i posebno jednostavno održavanje. Ova vrsta tkanine ima sjajnu transpiraciju, zahvaljujući DRY MX završnoj obradi, izborom vlakana što rezultira tkaninom posljednje generacije koja može kontrolirati vlažnost tijela igrača. Zbog toga tijelo ostaje suho i ugodno, sprječavajući hlađenje nakon vježbanja. U područjima s više znojenja, gdje igrači trebaju dodatnu transpiraciju, poliesterska tkanina zamijenjena je tkaninom MICRO-MESH tehnologijom koja olakšava isparavanje znoja kako bi tijelo bilo suho i povećalo osjećaj ugode.

O Jomi
U nogometu, Joma je jedan vodećih sportskih marke španjolske La lige zahvaljujući sponzorstvu Getafe CF, CD Leganés, SD Eibar i Villarreal C. U Italiji su sponzori Sampdoria FC, Torino FC i Atalanta BC, nadvladavši prisustvo glavnog suparničkog branda u zemlji. U Belgiji Joma sponzorira RSC Anderlecht, te TSG Hoffenheim u Bundesligi; zajedno također s nacionalnim A reprezentacijama iz Rumunjske, Ukrajine i Hondurasa što sve čini ukupno više od 300 profesionalnih timova širom svijeta.

error: Content is protected !!