Novi katalog modne marke Mothwurf sniman u Opatiji

eu_regata_optimista_dk

Vlasnici modne kuće Mothwurf Stefanie i Helmut Schramke su među najinovativnijim i najuspješnijim poslovnim ljudima u svom području, a brand se nalazi među najpoznatijim imenima ekskluzivne mode te je dobitnik mnogih nagrada u svijetu mode.

Opatija – Ovog ljeta na raznim lokacijama diljem Opatije održano je snimanje kataloga ljetnog editorijala austrijske modne kuće Mothwurf.

Mothwurf je luksuzna austrijska modna kuća sa sjedištem u Grazu. Ženska modna marka Mothwurf nadahnuta je kombinacijom tradicionalnog i modernog stila, te odiše alpskim glamurom. Odjeća se radi od prirodnih materijala najviše kvalitete kao što je raskošan baršun te je vrlo zahtjevne obrade na koju nitko ne ostaje ravnodušan.

Kreacije Mothwurfa temelje se na kombinaciji jasnih rezova s iznenađujućim, neobičnim detaljima. Podrijetlo Mothwurf modne marke nalazi se u u narodnim haljinima, ali uz naglasak na tradiciji predstavlja i nedvojbeno polazište za izlete u modi vremena i kulturama svijeta. Iz želje da odjeća treba jasno prikazivati osobnost ljudi koji ju nose svaki je komad odjeće jedinstven spoj dimenzije dizajna i dimenzija osjećaja. Zapisi o vlasnicima modne kuće obitelji Schramke / Mothwurf mogu se pratiti natrag do 1770. godine, a njihova tradicija kao proizvođača luksuzne ženske odjeće se nastavila do danas. Njihova povijest započela je 1988. g. kreiranjem prve kolekcije koje su dizajnirali Stefanie i Helmut Schramke u Grazu. Vlasnici modne kuće Mothwurf Stefanie i Helmut Schramke su među najinovativnijim i najuspješnijim poslovnim ljudima u svom području, a brand se nalazi među najpoznatijim imenima ekskluzivne mode te je dobitnik mnogih nagrada u svijetu mode.

mothwurf

I. Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!