Novi proizvod za novo doba – Gastro svijet u hotelu Continental

hotel_continental_2014

Radi se o potpuno novom i drugačijem proizvodu, tzv. Gastro svijetu, koji će u sebi objediniti raznoliku ugostiteljsku ponudu: slatki kutak s ponudom domaćih slastica, kave i čaja, juicy & champagne bar, dućan delikatesa ‘Bokunić’, tradicionalna oštarija i pivnica, te ekskluzivni Milenij Choco Svijet.

Opatija – Sredinom veljače jedna od najpopularnijih opatijskih kavana otvara vrata u potpuno novom ruhu i s novim zanimljivim sadržajima. Radi se o potpuno novom i drugačijem proizvodu, tzv. Gastro svijetu, koji će u sebi objediniti raznoliku ugostiteljsku ponudu: slatki kutak s ponudom domaćih slastica, kave i čaja, juicy & champagne bar, dućan delikatesa ‘Bokunić’, tradicionalna oštarija i pivnica, te ekskluzivni Milenij Choco Svijet.

Tradicija domaćih slastica u Kavani Continental već je poznata i prepoznatljiva, a okuse torti i drugih slastica upotpunit će i okusi domaćeg sladoleda čija proizvodnja će biti vidljiva u posebnom prezentacijskom dijelu. Ponuda kavane bit će obogaćena okusima više od 50 različitih načina pripreme kave iz cijeloga svijeta (Caffé latte, Melange, Fiaker, Kozačka kava, Meksička kava, Irska kava, Eskimska kava, Francuski poljubac i dr.). Svakodnevni uživatelji pijenja čaja na raspolaganju će imati najfinije i najkvalitetnije svjetske čajeve (Zeleni čaj s jasminom, crni čaj (darjeeling, Assam, Earl Grey Bergamot), kineski zeleni čaj, rooibos s aromom crvene naranče ili vanilije, biljni čaj s limunom i đumbirom).

Za početak ugodnog druženja ili kao aperitiv za ukusne specijalitete svakako vrijedi posjetiti Juicy & Champagne Bar koji nudi najbolje domaće i strane pjenušce i šampanjce te svježe prirodne sokove.

Kutak s ponudom najkvalitetnijih i nagrađivane hrvatske pršute (Krčki, Istarski, Drniški) i najukusnije sireve (Trentino, Beemster), maslinova ulja, slane delicije i dodatke jelima (namaz od slanutka, marinirane bukovače, namaz od patlidžana, razne umake, senfove i preljeve), a u ovom prostoru održavat će se razne degustacije, škole rezanja pršuta i slične aktivnosti.

‘Antiqua Osteria da Ugo’ naziv je novog ugostiteljskog objekta koji će u svojoj ponudi imati tradicionalne specijalitete: domaće tjestenine (pljukanci, ravioli), razna rižota, pizze, domaće kobasice s kupusom. Kao nastavak dolazi i pivnica s više od 40 vrsta domaćih i stranih piva s ugodnim ambijentom za druženje.

Kao vrhunac na donjoj etaži uređen je poseban Milenij Choco Svijet u kojemu se može vidjeti proces izrade proizvoda Milenij Choco. Prostor je to u kojemu će se održavati razne radionice i škole izrade slastica, dječje predstave i druge aktivnosti, a u prodajnom dijelu i kupiti čokoladne praline i čokolada, domaće torte, slastice, domaće marmelade, čajni keksi i bomboni, domaći med s raznim dodacima…

Cijeli prostor ‘Gastro svijeta’ zamišljen je kao ugodan prostor za posjet tijekom cijeloga dana, a u njemu će se održavati i plesne glazbene večeri, predviđena su i gostovanja stand up komičara i slične aktivnosti.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!