Novo priznanje vrhunskim liburnijskim restoraterima

jre_sm…Plavi podrum, Le Mandrać i Kukuriku primljeni su u udrugu Jeunes Restaurateurs d’ Europe…
…Udruga okuplja najbolje europske mlade restoratere…

Volosko, Kastav – Liburnijski restorani Kukuriku, Plavi podrum i Le Mandrać dobili su još jedno priznanje svoje kvalitete – ove tri ‘’gastronomske meke’’ primljene su u prestižnu udrugu ‘’Jeunes Restaurateurs d’ Europe’’, koja okuplja oko 350 najboljih europskih restorana. Uz dva opatijska i jedan kastavski restoran, u udruzi se nalazi još četiri hrvatska restorana – San Rocco iz Brtonigle, novigradski Damir & Ornella i Pepenero te rovinjski Monte.
Svečanost primanja ugostitelja u prestižnu asocijaciju održano je u kastavskom hotelu ‘’Kukuriku’’, a vlasnici objekata Nenad Kukurin, Danijela Kramarić i Deniz Zembo nisu skrivali zadovoljstvo najnovijim priznanjem njihovim restoranima, te su kazali kako će članstvo u udruzi ‘’Jeunes Restaurateurs d’ Europe’’ pridonijeti iskoraku u kvaliteti gastronomske ponude čitave regije.
‘’Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE)’’ je udruženje mladih restoratera, kojima je zajednička želja za dijeljenjem svog talenta i strasti za radom. U udruzi se nalazi preko 350 restorana iz 11 europskih zemalja – Belgije, Hrvatske, Njemačke, Francuske, Italije, Luksemburga, Nizozemske, Austrije, Slovenije, Španjolske i Švicarske, a organizaciji se 2008. godine pridružila i Australija. Članstvo u organizaciji ograničeno je na mlade restoratere do 37 godina starosti.

Liburnija.net: Vrhunski liburnijski restorateri...

Liburnija.net: Vrhunski liburnijski restorateri...


Više o JRE saznajte na njihovoj službenoj stranici.
Ivan Mellor / Liburnija.net
Vezane vijesti:
FOTO: Predstavljanje vinske kuće Krauthaker @ Opatija
Kukuriku: Pioniri slow fooda
Le Mandrać: Jedinstveno gastronomsko iskustvo
Restoran Plavi podrum dobio prestižnu nagradu
Veliko gastro priznanje za Le Mandrać