Novo trostruko otvorenje izložbi mladih suvremenih umjetnika u DKC Lamparni

Sve tri izložbe u DKC Lamparna ostaju otvorene do 12. srpnja, s radnim vremenom od ponedjeljka do petka od 8 do 14 sati.

Marina Rajšić, Print Screen

Labin – U sklopu participativnih kulturnih programa projekta DKC Lamparna kojima se ostvaruje socijalna integracija, Labin Art Express XXI (L.A.E. XXI) nastavlja s predstavljenjem ciklusa izložbi mladih suvremenih umjetnika, započetih u svibnju ove godine s tri nove izložbe umjetnika i umjetnica Marine Rajšić, Rina Banka i Samanthe Kandiinsky koje će se otvoriti istovremeno u petak 28. lipnja u 20:30 sati.

Rino Banko, Portal 2

U sklopu ciklusa nadolazećih, suvremenih, domaćih i stranih umjetnika pod kustoskim vodstvom Damira Stojnića, voditelja galerije Lamparna, predstavit će se Marina Rajšić iz Rijeke s multimedijalnom instalacijom Print Screen, te Rino Banko iz Rovinjskog Sela s izložbom skulptura iz ciklusa Portali. U sklopu ciklusa mladih, lokalnih, neprofesionalnih umjetnika izabranih putem javnog natječaja koje će u Klubu mladih Klub 21 postaviti umjetnica i kustosica Ivona Verbanac, predstavit će se mlada labinska fotografkinja s prebivalištem u Ljubljani Samantha Kandinsky izložbom fotografija pod nazivom Exploded View.

Sve tri izložbe u DKC Lamparna ostaju otvorene do 12. srpnja, s radnim vremenom od ponedjeljka do petka od 8 do 14 sati.

error: Content is protected !!