Novo u Opatiji: OFC pokreće grupu Kidboxing

ofc_kidboxing_opatija

Prvi trening Kidboxing grupe održat će se 15. ožujka u 16:30 sati. Treninzi će se održavati dva puta tjedno: utorkom i četvrtkom u 16:30 sati u sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji.

Opatija – Kickboxing klub Opatija Fight Club na samom kraju prošle godine pokrenuo je MMA grupu koja se iznimno brzo popunila, a nakon mnogo upita posljednjih mjeseci odlučili su otvoriti i jednu novu grupu za trening koja će biti ovog puta namijenjena onim najmlađima!

– Program pod nazivom “Kidboxing” vrlo je popularan diljem svijeta posljednjih godina, a radi se zapravo o kombinaciji dječje sportske igraonice i određenih elemenata mekih borilačkih disciplina, kao što su kick light, point fighting i light contact. Radi se o borilačkim disciplinama u kojima se inače djeca pod potpunom zaštitom natječu već od 5-6 godina starosti, no u našem slučaju naglasak je na dječju rekreaciju. Želja OFC-a je kroz ovu sportsku igraonicu razviti motoriku djece na jedan novi, zanimljiv i zabavan način, napomenuo je menadžer kluba Zoran Zdelar.

Prvi trening Kidboxing grupe održat će se 15. ožujka u 16:30 sati. Treninzi će se održavati dva puta tjedno: utorkom i četvrtkom u 16:30 sati u sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji.

– Djeci nije potrebna nikakva posebna oprema za treninge, koji su potpuno sigurni i prilagođeni njihovom uzrastu. Treninge će voditi Ivan Barić, koji ima višegodišnje iskustvo u treniranju mlađih uzrasta discipline light contact te je osvajač brojnih medalja s Prvenstva Hrvatske. Svoje dijete možete upisati kontaktom na e-mail adresu info@ofc.hr ili broj mobitela 098 700 000. U grupu će biti moguće upisati maksimalno 12 članova. Treninzi nisu namijenjeni samo dječacima, već pozivamo i djevojčice da se također pridruže našoj novoj grupi, rezimirao je Zoran Zdelar.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!