Novo u ponudi sportske rekreacije – Power pilates @ 4 opatijska cvijeta

Vježbanje će se održavati u terminima ponedjeljkom i srijedom od 20 do 21 sat, a za ”noćne ptice” postoji mogućnost i otvaranja grupe od 21 do 22 sata u slučaju većeg interesa.

Opatija – Sportsko-rekreativna udruga Sportvizija nastavlja sa širenjem ponude svojih programa – od idućeg tjedna, točnije ponedjeljka 22. listopada u Wellness centru Grand hotela ”4 opatijska cvijeta” licencirana instruktorica Hrvatske Olimpijske Akademije Katarina Zaraj otvara večernju grupu Power pilatesa.

– Pilates vježbama jača se i oblikuje muskulatura tijela, ispravlja i poboljšava držanje, unaprijeđuje fleksibilnost i ravnoteža. Treninzi se izvode na prostirci (Pilates Matwork) i obogaćuju rekvizitima (elastične trake, male i velike lopte, štapovi i slično) kao izazovom za oblikovanje mišićnih grupa, povećanje mišićne izdržljivosti i fleksibilnosti ili s druge strane za olakšavanje izvođenja pokreta. Posebna se pozornost posvećuje ”centru” (core) – abdominalnim mišićima, zdjeličnom pojasu i donjem dijelu leđa – za razvijanje snage u srži tijela što omogućava učinkovito funkcioniranje cijelog tijela. Nezaobilazan element je disanje s ciljem povezivanja uma i tijela – body-mind dimenzija vježbanja, kazala je Zaraj, istaknuvši kako su vježbe prilagođene osobama različite razine predznanja i tjelesne kondicije.

Vježbanje će se održavati u terminima ponedjeljkom i srijedom od 20 do 21 sat, a za ”noćne ptice” postoji mogućnost i otvaranja grupe od 21 do 22 sata u slučaju većeg interesa. S obzirom na ograničenost mjesta predbilježbe su u tijeku na tel: 098 414-757 ili 098 1875419 ili putem emaila:info@sportvizija.hr, a cijena mjesečne članarine iznosi 250 kuna.

Ivan Mellor / Liburnija.net