Novogodišnji koncerti i doček 2013. @ Liburnia riviera hoteli

Ako niste odlučili gdje dočekati Novu godinu, evo prijedloga za doček u jednom od opatijskih hotela: izdvajamo Silvestarske dočeke u hotelima Ambasador, Kvarner, Kristal, Imperial, Excelsior u Lovranu i Marina u Mošćeničkoj Dragi. Detalje provjerite u nastavku teksta.

Opatija – Kraj godine u ‘staroj dami’ prepun je zbivanja, a ako niste odlučili gdje dočekati Novu godinu, evo prijedloga za doček u jednom od opatijskih hotela: izdvajamo Silvestarske dočeke u hotelima Ambasador, Kvarner, Kristal, Imperial, Excelsior u Lovranu i Marina u Mošćeničkoj Dragi. Novogodišnji dočeci uključuju piće dobrodošlice, toplo hladni buffet i pjenušac u ponoć te bogat glazbeno-zabavni program. Cijene kućnih vina partnera Agrokor vina u ponudi su po popularnim cijenama.

Doček u restoranu hotela Ambasador iznosi 760 kn po osobi uz svirku grupe L’amour. Za one koji vole drugačiji doček u Five elements wellness & spa centru hotela Ambasador organiziran je novogodišnji party uz DJ-a i toplo hladni buffet (cijena po osobi je 760 kn). Popularan je doček u kavani hotela Imperial po cijeni od 180 kn po osobi uz hladni buffet.

Doček u hotelima Admiral, Kristal, Kvarner, Excelsior u Lovranu i Marina u Mošćeničkoj Dragi iznosi 520 kn po osobi. U Kvarneru nastupa kvintet Alfa Time bend, u Admiralu atmosferu zagrijava bend Ritmo Latino, u Kristalu nastupa grupa Voyage, u Exclesioru su Pešekani, dok su u hotelu Marina za zabavu zaduženi glazbenici iz Maestrala.

Prvi dan nove 2013. godine dočekajte uz čašu pjenušca s pogledom na more jer će točno u podne na novouređenoj terasi hotela Kvarner opatijski gradonačelnik zaželjeti svima uspješnu i sretnu 2013.godinu.

U popodnevnim satima, u hotelu Kvarner organiziran je novogodišnji koncert, po uzoru na onaj slavni bečki, a ulaz je slobodan. Nastupa riječki salonski orkestar „Johann Zajitz“ uz izvedbe valcera i polka Johanna Straussa , Franza Lehara, Johann Zajitza s početkom u 16 sati.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!