Novom cestom po jednom kolničkom traku @ Opatija

Arhiva Liburnija.net: Po završetku radova na dionici od Punta kolove do Slatine, krenut će se u sanaciju u pravcu Kuka…

Od danas se na dionici Punta kolova, u pravcu skretanja za Slatinu na Novoj cesti, prometuje jednim trakom zbog radova koji su započeli na sanaciji šahti. Po završetku radova na ovoj dionici, krenut će se u sanaciju šahti na cesti u pravcu Kuka.

Opatija – Na području grada Opatije od danas se na nekim prometnim dionicama vozi usporeno zbog radova koji se na njima odvijaju. Kako od strane vozača ne bi bilo nervoze, donosimo vam pregled radova koji su danas započeli.

– Od danas se na dionici Punta kolova, u pravcu skretanja za Slatinu na Novoj cesti, prometuje jednim trakom zbog radova koji su započeli na sanaciji šahti. Po završetku radova na ovoj dionici, krenut će se u sanaciju šahti na cesti u pravcu Kuka. Radovi se odvijaju uz istovremeno odvijanje prometa drugom prometnom trakom prema postavljenoj prometnoj signalizaciji i semaforima. Radovi su započeli i na drugim lokacijama u Opatiji, kako je i bilo najavljeno, u okviru realizacije novih investicija u segmentu vodovoda i sanitarne kanalizacije i to u Poljanama, Veprincu, Opriću, Dobreču i Pobrima. Mole se vozači da se pridržavaju prometnih pravila i intervala na semaforima, a svi sudionici u prometu mole se za uviđavnost i maksimalno strpljenje dok traju radovi koji uzrokuju prometnu regulaciju jednim trakom, istaknuto je na službenim stranicama Grada Opatije.

Ako postoji mogućnost naša preporuka je da koristite alternativne prometnice jer kolone, gužve i nervoza su neizbježne.

Serena Calderara / Liburnija.net

error: Content is protected !!