Novosti iz Maškaranog kampusa

vrazica_smMatulji – Kao što ste već mogli čitati na stranicama Liburnija.net, pusni tanci u Matuljima održat će se u Maškaranom kampusu koji se nalazi preko puta Veletržnice, iza hale od “Nikasa”. Veličina i sadržaj kampusa je slijedeći: 10.000m2, velki šator i 20 malih šatora, kapacitet 1 500 ljudi, pristupna cesta, čuvani parking za 300 auta, grijanje, drveni pod, garderoba, posebno mjesto s gastro ponudom od 70 ljudi, dio s barskim stolicama i stolovima za 150 ljudi, prostor na više nivoa, vanjsko i unutarnje osvjetljenje.
Prvi organizirani doček Pusta također će se održati u prostoru Maškaranega kampusa, 16. siječnja od 21 sat, moći ćete vidjet živega Pusta – prijee nego ča ga obese. a sve prisutne zabavljati će Lady luna, dok je voditeljska ”palica” prepuštena Draženu Turini Šajeti. Ostale novosti ekskluzivno ćete moći saznati u nedjelju, 10. siječnja, u emisiji Domaći kantunić na Domaćen radije (90,30 MhZ) s početkom u 11 sati.
Pusni tanci u Mašakaranom kampusu održavat će se svake subote za vrijeme trajanja Pusta. Sve prisutne zabavljati će već navedeni dvojac (Lady luna i Šajeta), pojačani s još jednim bendom.
Skica šatora:
skica
Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net