Novosti iz MNK Gorovo

mnk_gorovo_sm…prošle godine MNK Gorovo je krasila nekonstantnost, a s takvim pristupom morali su se zadovoljiti tek 5. mjestom u ligi…
…ove godine očekuje se malo više pozornosti da se posveti malom nogometu, koji je još uvijek sport u usponu…

Opatija – Malonogometaši MNK Gorova započinju pripreme za novu sezonu u 2.HMNL Zapad. Prošle godine MNK Gorovo je krasila nekonstantnost, a s takvim pristupom morali su se zadovoljiti tek 5. mjestom u ligi.
Prednost domaćeg terena je gotovo u potpunosti iskorištena i u 8 utakmica ostvareno je 5 pobjeda, 2 remija i samo 1 poraz, dok su gostujuće utakmice za naše momke predstavljale problem jer su u 8 susreta ubilježili tek 6 bodova i čak 6 poraza.
– Nadamo se da će ove godine biti bolje sreće što se tiče gostovanja jer treba marljivo sakupljati bodove doma i na strani ako očekujemo borbu za neku bolju poziciju na ljestvici. Svakako treba izdvojiti jednog igrača u sastavu MNK Gorova koji je iznio na svojim plećima veliki dio prošle sezone, a to je Tomislav Petričić, kreativna forza i glavni egzekutor akcija MNK Gorova. Tehnički sjajno potkovan igrač koji je u stanju jednim briljantnim potezom riješiti utakmicu. Driblinzi, prodori i udarci tog nogometnog romantičara često su razgaljivali publiku koja upravo zbog tih poteza dolazi u dvoranu, kazao je Domagoj Tramontana uime MNK Gorovo.
No, okrenimo se nadolazećoj sezoni. U 2.HMNL Zapad će nastupati 7 klubova. U ligi je trebao zaigrati i prvoligaš MNK Potpićan 98 ABS, ali je pod nerazjašnjenim okolnostima ostao u 1.HMNL. Iz lige su istupili riječki MNK Domino zbog financijskih problema zbog kojih nisu u mogućnosti financirati sezonu, te iz istog razloga MNK Uskok iz Senja.
– Veseli činjenica da je ekipa koja je iznijela prošlu sezonu ostala a okupu, dakle odlazaka iz ekipe nije bilo, osim što su Danijel Lazić i Karlo Šneler otišli ”trbuhom za kruhom“ u susjednu BiH. Dovedena su i poneka pojačanja, uglavnom iz posrnulog MNK Domina, tako da će Kristian Cianci, Denis Mujakić, Kruno Rukavina i Deni Samardžija ove godine zasigurno konkurirati za prvu momčad, dok će se prinove: Darko Kvesić, Marko Zoričić, Filip Vasić, Sanjin Perica i Dino Šojat morati na treninzima dokazati i izboriti svoje mjesto među 12 igrača. Posebno veseli povratak Ivana Bagića na malonogometne terene nakon višegodišnje pauze zbog bolesti. Najveće pojačanje jest trener Tihomir Gibičar koji će i u novoj sezoni voditi dečke s klupe, no kome je uprava nametnula odgovornost da ove godine iznese sezonu i ostvari zadovoljavajući plasman u ligi, dodao je Domagoj Tramontana uime MNK Gorovo.

Liburnija.net: Ekipa MNK Gorovo

Liburnija.net: Ekipa MNK Gorovo


Ove godine očekuje se malo više pozornosti da se posveti malom nogometu, koji je još uvijek sport u usponu, a da je u Hrvatskoj već na zavidnoj razini pokazuje činjenica da joj je dodijeljeno domaćinstvo Europskog Prvenstva 2012. godine.
– Početkom ljeta, na izboroj skupštini kluba izabrana je nova uprava kluba u sastavu: Dušan Kotur (potpredsjednik), Ivan Tomić (tajnik) te članovi: Kristijan Brajković, Nikola Kirigin, Uroš Surina i Senad Šerifi koji se trude da u nemogućim uvjetima stvore pozitivno ozračje i kakve – takve preduvjete za normalno funkcioniranje kluba, rezimirao je Domagoj Tramontana uime MNK Gorovo.
Ovu sezonu za MNK Gorovo igrati će slijedeći igrači:
VRATARI: Moreno Milenković, Mauro Širola, Ivan Ćus, Vinko Anzulović, Miro Perković
BRANIČI: Kristijan Brajković, Duško Novković, Darko Kvesić, Branko Kovačević, Davor Mažuran, Nikola Kirigin, Filip Vasić
VANJSKI (BOČNI IGRAČI): Tomislav Petričić, Robert Bagić, Kristian Cianci, Denis Mujakić, Darko Kosanović, Senad Šerifi, Uroš Surina, Diego Katavić, Deni Samardžija, Kruno Rukavina, Karlo Ćutić
NAPADAČI: Stanko Vučetić, Ivan Tomić, Ivan Bagić, Dominko Stojak, Tihomir Zemanek, Maro Zoričić, Sanjin Perica
Nikola Durbić / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net