Novosti iz Ugostiteljske škole: Doručak s glumcima, Gastro natjecanje i glumačka radionica


U prostorima škole od 18. do 20. travnja poznati glumac Elvis Bošnjak voditi će glumačku radionicu koju će tri dana vrijedno pohađati poveća grupa učenika.
Opatija – Učenici i profesori nastavljaju sa svojim školskim i vanškolskim obavezama. Osim sudjelovanja na tradicionalnom natjecanju ‘Gastro’, ove srijede nastavljaju s ‘doručkom u školi’ te glumačkom radionicom.
Pa krenimo redom…
Naime, od 16. do 19. travnja u Dubrovniku će se održati već tradicionalno natjecanje ”Gastro“, na kojem će se natjecati učenici ugostiteljsko – turističkih škola Republike Hrvatske i Europe, a boje opatijske škole ponosno će predstaviti: Biasiol Tina s mentoricom Ružicom Šaftić, prof., Matković Luka s mentoricom Ljiljanom Mikinac, prof.; Marač Marijan s mentoricom Mladenkom Žibert, prof.; Bilušić Marko s mentoricom Eofelijom Rubinić, prof. te Baretinčić Mateo sa mentorima Majdom Šimunić, prof. i Mariom Lozančićem, prof.
– 18. travnja 2012. nastavljamo sa već tradicionalnim doručkom u našoj školi. Do sada smo uživali u društvu važnih osoba iz svijeta politike, sporta, svijeta maškara… Sada nam dolaze ni više ni manje nego GLUMCI! Tko još ima priliku doručkovati u društvu Vitomire Lončar – Bucke, Marka Torijanca, Elvisa Bošnjaka, Denisa Brižića, Pere Krvgića…? Hoće li se i njima svidjeti naš doručak, hoćemo li saznati poneke zanimljive tajne iz svijeta glume, hoće li nam prepričati neka iskustva s ”dasaka koje život znače“? Hoće, sigurno! A mi ćemo to odmah prenijeti vama, ne brinite, poručili su iz Ugostiteljske škole.
U prostorima škole od 18. do 20. travnja poznati glumac Elvis Bošnjak voditi će glumačku radionicu koju će tri dana vrijedno pohađati poveća grupa učenika.
– Tko je rekao da ugostiteljstvo i gluma ne idu zajedno? Idu, idu! Mi ćemo to dokazati, a svoje (novo)stečeno znanje učenici će pokazati u umjetničkom paviljonu Juraj Šporer u subotu, 21. travnja pred mnogobrojnom publikom, dodali su.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!