Novosti iz Ugostiteljske škole

liburnijanet_ugostiteljska_skola…u nastavku teksta pročitajte novosti vezane uz aktivnosti opatijske Ugostiteljske škole…
…u sklopu projekta učenici su izradili mnogobrojne plakate vezane uz sigurnost na cestama…

Opatija – Projekt “Sekunda koja mijenja život” odražavao se je tokom siječnja u opatijskoj Ugostiteljskoj školi u suradnji s Hrvatskim auto klubom. U sklopu projekta učenici su izradili mnogobrojne plakate vezane uz sigurnost na cestama.
Izložba plakata, koje su učenici izradili, postavljena je, 27. siječnja, u predvorju zgrade “Gorovo”.
– Izbor najboljeg plakata vršit će se na dvije razine. Prva razina, učenička razina – svi učenici će ocijeniti plakate, sistemom, 1 glas – 1 bod. Druga, stručna razina, biti će sastavljena od članova Nastavničkog vijeća, Vijeća učenika, Vijeća roditelja i predstavnika HAK-a koji će ocijeniti po slijedećim elementima: snaga poruke, estetski izgled te trud učenika uložen u izradu plakata, kazao nam je Damjan Miletić, ravnatelj Ugostiteljske škole.
Autori najboljih plakata bit će nagrađeni 03. veljače, a svim sudionicima projekta biti će dodijeljena priznanja.
Također, prošlog tjedna potpisani su vrijedni ugovori o stipendiranju učenika Ugostiteljske škole. Ugovor o stipendiranju učenika za deficitarna zanimanja u prostorijama Udruženja obrtnika Opatija potpisali su Josip Djurić, Ivan Jelačić i Juraj Kašić. Dok su ugovori s Obrtničkom komorom PGŽ i Udruženjem obrtnika Grada Rijeke potpisali: Posavac Monika, Vellone Moreno, Tonsa Berislav, Kosmač Katarina i Vratović Željka.
Ivan Mellor / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!