Oaza wellnessa u Milenij hotelima: No limit therapy vikend seminar – sistemske konstelacije

harmony_seminar_milenij_2016

Ovaj dvodnevni seminar namijenjen je jednako onima koji žele upoznati konstelacijski rad i onima koji su se već susreli sa sistemskim konstelacijama. Detalje prijave i satnicu možete provjeriti u nastavku teksta…

Opatija – U sklopu programa povodom mjeseca wellnessa u Opatiji ovaj vikend u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta održava se NLT seminar ‘Sistemske konstelacije’. Ovaj dvodnevni seminar namijenjen je jednako onima koji žele upoznati konstelacijski rad i onima koji su se već susreli sa sistemskim konstelacijama. Fokus seminara je na osvještavanju svojih unutarnjih dubokih dijelova od kojih smo sazdani. Kroz niz vježbi polako i sigurno ćete upoznavati svoje vlastite naučene obrasce, svoja ograničenja i uvjerenja. Voditeljica seminara je Lidija Delić (voditelj sistemskih konstelacija, fitoaromaterapeut, aromaterapeut – IFPA međunarodni certifikat), a cijena dvodnevnog seminara iznosi 800 kuna po osobi.

TEME:
SUBOTA 12.03.2016.

Povijest konstelacija
Uvod u konstelacijski rad (ljudski faktor, prostor i vrijeme)
Ritualne rečenice
Niz vježbi u paru ili grupi ( rad sa svojim dijelovima, dileme, zahvalnost… )
Meditacija opuštanja

NEDJELJA 13.03.2016.
Ja i moja svakodnevnica – vježba
Genogram – izrada genograma
Medicinski kotač – uvod i konstelacijski rad
NLT, odnosno No Limit Therapy – terapija bez limita novi je pristup rješavanju duboko nesvjesnih uvjerenja i problema. Njezin osnivač je Lidija Delić, terapeut s dugogodišnjim iskustvom. Rezultat ovisi o razini svjesnosti i otvorenosti terapeuta i razini svjesnosti klijenta. Činjenica je da ne možemo navesti granice naših mogućnosti, jer uvijek se nalazimo u točki sada i ovdje. U idućoj sekundi imamo novu točku. I novu mogućnost.

Prijave se primaju na wellness recepciji Grand hotela 4 opatijska cvijeta ili na broj 051/295-008.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!